BURIĆ KIPI, ZBOG NEVJEROJATNE GLUPOSTI NE MOŽE RAČUNATI NA NOVOG IGRAČA: / 'Nisu bili u stanju prihvatiti mail...'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bijeli traže treću pobjedu u nizu

2.8.2019.
13:37
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Trener splitskog Hajduka DamirBurić obratio se novinarima uoči susreta protiv Lokomotive koja je na rasporedu u nedjelju. Tim je povodom prokomentirao činjenicu da novo pojačanje MarinJakoliš još uvijek nema pravo nastupa.

"Meni je jako žao da ljudi u nogometnom savezu Austrije nisu bili u stanju prihvatiti mail i dalje ga poslati. Jako sam razočaran da zbog jedne gluposti neće imati pravo nastupa. Na treningu nam daje ono što nam treba", kazao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem potvrđeno je i da je BorjaLopez dobio odobrenje za odlazak na liječnički pregled i Sporting Gijon.

Ima spremnu zamjenu

"Nećemo stajati na putu svakome tko želi otići. Klub želi igrače koji maksimalno mogu stajati iza grba. Takav profil igrača tražimo. Imamo MarijaVuškovića koji će zauzeti mjesto Borje Lopeza. Imamo još U19 i U20 reprezentativaca koji bi mogli zauzeti mjesto u slučaju potencijalnih odlazaka. Prijelazni rok još traje i ne bih još o tome pričao", kazao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za susret s Lokomotivom Bijeli ne mogu računati na Jurića i Čolinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanka nema duže vrijeme, on je važna karika u našem načinu igre. Što se tiče Davida Čoline, on je u Varaždinu odigrao nakon dugo vremena. Osjetio se zamor mišića, bit ćemo oprezni. Posavec je imao nesretni trenutak, ukliještio mu se mišić. Morat ćemo naći adekvatne zamjene, iako je još uvijek sve otvoreno", kazao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo