Novi potez buntovnog Luke sigurno se ne sviđa Levyju!

Luka Modrić i drugi dan zaredom nije želio trenirati zajedno s ostalim igračima Tottenhama.

20.7.2012.
13:41
VOYO logo

U nastojanju da natjera klub, prije svega predsjednika Daniela Levyja, da prihvati ponudu Real Madrida od 35 milijuna eura, Modrić i drugi dan zaredom "bojkotira" trening Spursa, piše španjolska Marca.

Tottenham je u petak imao zakazani trening u 10 sati ujutro, međutim Modrić se na njemu nije pojavio. Luka je navodno odbio trenirati jer smatra kako "nije psihički spreman".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Londonski klub u subotu kreće na turneju po Sjedinjenim Američkim Država, a nakon svega vrlo je upitno hoće li se u tom zrakoplovu naći i hrvatski reprezentativac.

Iz Reala su Danielu Levyju poručili kako ne misle za Luku dati više od 35 milijuna eura, ali predsjednik Spursa ne odustaje od svojeg zahtjeva, te za Modrića, kojem ugovor s Tottenhamom istječe u ljeto 2016. godine, traži deset milijuna eura više-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ugovor hrvatskog reprezentativca s Tottenhamom istječe na ljeto 2016. godine.

U ekskluzivnom razgovoru za španjolsku Marcu menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas izjavio je da hrvatski reprezentativac Luka Modrić može napustiti klub, ali samo ako se zadovolje financijski uvjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada ponuda bude jednaka onome što tražimo, tada će Luka napustiti White Hart Lane." Svi su u Španjolskoj ovaj transfer već shvatili kao riješenu stvar. Slažete li se? "Vidjet ćemo. Sve još ostaje otvoreno. Moram sjesti i porazgovarati s njime. Važno mi je da znam što on osjeća. Znam kako Luka razmišlja i vjerujem da shvaća cijelu ovu situaciju. On je pametan dečko i razumije da klub mora braniti svoje interese." Kada bi se cijela situacija mogla razriješiti? "Definitivno prije kolovoza. Ovo je iznimno teška situacija za cijelu momčad i klub. Otvoreni smo za slušanje ponuda, ali Modrić je trenutno isključivo naš igrač i to vrlo vrijedan." Podsjetimo, Real Madrid je prvi favorit za kupnju hrvatskog reprezentativca, dok iz 'zasjede' čekaju Manchester United i francuski PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo