Buknulo nezadovoljstvo u svlačionici Tottenhama!

Zvijezda Tottenhama Rafael van der Vaart poručio je Harryju Redknappu da više ne želi igrati na poziciji desnog krila, kao što je to bio slučaj u derbiju protiv Arsenala.

5.10.2011.
14:42
VOYO logo

Tottenham je u sjevernolondonskom derbiju na White Hart Laneu pobijedio Arsenal sa 2:1. Van der Vaart je igrao na poziciji desnog krila, a zabio je pogodak za vodstvo 1:0. Međutim, kasnije nije uspio blokirati Songa, koji je lijepo dodao Ramseyu za izjednačenje Arsenala.

'Definitivno nisam odigrao kako znam. Uvijek želite igrati na poziciji na kojoj ste najbolji. Ali ako moram juriti protivničkog beka cijelo vrijeme, ja ne mogu pružiti odigrati onako kako znam", požalio se Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju nije prvi put zaigrao na toj poziciji, ali smatra kako bi puno bolji bio da je igrao u sredini veznog reda, što dokazuje i pogodak sa te pozicije.

"Pogodak dokazuje da sam opasniji kad sam bliže golu, nego kad igram na krilu. Uvijek ću napraviti ono što trener traži, ali se nadam to neće biti česta pojava", rekao je van der Vaart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp Nizozemca nije prijavio za Europsku ligu, međutim 28-godišnjeg veznjaka posebno je zasmetalo to što nije odigrao 90 minuta protiv Topnika.

"Moje je mišljenje da je Redknapp napravio grešku komentirajući moju ozljedu. On me izvadio jer nije želio riskirati sa mnom. Mogu ga razumjeti, ali ja sam uvjeren da mogu igrati svih 90 minuta", rekao je Van der Vaart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, na kraju je poručio da u potpunosti razumije trenerov potez.

"Razumijem da je Redknapp to morao napraviti zbog taktike. Arsenal je kontinuirano prebacivao loptu lijevo-desno, a ja nisam tip igrača koji stalno trči za protivnikom", zaključio je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110020064006 arti-201110020512006 arti-201110010124006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo