Budući ministar najavio Mamiću i ekipi što ih čeka!

'Zdravko Mamić je kukavica. On je, kad gledamo što je i kako radio proteklih godina, jedan bahati licemjer i kukavica, koji misli samo na sebe.

14.12.2011.
23:28
VOYO logo

Uhićenjem Stjepana Djedovića i Željka Širića započela je najveća afera u povijesti Hrvatskog nogometnog saveza. Vjerojatni budući ministar znanosti, obrazovanja i sporta smatra kako će nova Vlada pokušati razotkriti sve prljave poslove u hrvatskom nogometu.

"HNS je velika močvara neodgovornog ponašanja u kojoj, slikovito rečeno, ima mnoštvo komaraca koji lete, sišu krv i šire malariju. Problem malarije i sisanja krvi iz hrvatskog sporta ne može se riješiti tjeranjem jednog komarca. Treba isušiti cijelu močvaru", rekao je Jovanović za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/3LKa_r4b-30?version=3&hl=en_US

Marković je već trebao otići s mjesta predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji kaznena, a potom i moralna – društvena odgovornost. Da u gospodinu Markoviću postoji i trunka moralne odgovornosti, svijesti o tome što se događa, a čemu je i sam kumovao na ovaj ili onaj način, otišao bi sam, a ovako", kazao je predsjednik Antikorupcijskog nacionalnog vijeća.

SDP-ovac nije imao lijepe riječi ni za izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, kojeg je prozvao kukavicom zbog omalovažavanja postupka Hrvoja Maleša, koji je razotkrio veliku aferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/IGGvAHJYzWY?version=3&hl=en_US

"On je, kad gledamo što je i kako radio proteklih godina, jedan bahati licemjer i kukavica, koji misli samo na sebe. Nažalost, nije jedini takav u vrhu i ostalih sportskih saveza u Hrvatskoj. Njemu i takvima nije mjesto u hrvatskom sportu", kaže Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanje se konačno mora srediti. Nogomet i svi sportovi su bitni za društvo, mlade, to treba biti pravi sport, koji sa sobom nosi pošteno natjecanje, zdravlje i niz drugih beneficija. Mislim da za gospodina Mamića u takvoj, našoj viziji sporta nema mjesta. Još kad se sjetimo kakve je poruke slao kroz medije", zaključio je budući ministar.

specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo