SRUŠIO SVE ZVIJEZDE / Fenomenalni Budimir opet zabio i postao najbolji strijelac La Lige

Image
Foto: Profimedia

Bio je to njegov već 16. prvenstveni pogodak ove sezone te je na prvom mjestu ljestvice strijelaca izjednačen sa zvijezdom Reala Bellinghamom

30.3.2024.
18:17
Profimedia
VOYO logo

Iznimno uvjerljivo su nogometaši Osasune obavili gostujući posao u 30. kolu španjolske La Lige, s 3-0 su pobijedili Almeriju, posljednju momčad na ljestvici.

Image
PRVA REAKCIJA /

Budimir nakon neviđene drame i ogromnog uspjeha: 'Ovako se igra za Hrvatsku'

Image
PRVA REAKCIJA /

Budimir nakon neviđene drame i ogromnog uspjeha: 'Ovako se igra za Hrvatsku'

Krupni korak prema tri boda Osasuna je napravila u uvodnih deset minuta susreta kada je postigla dva pogotka. Prvo je Jose Arnaiz u drugoj minuti pogodio suprotni kut za 1-0, dok je već u devetoj hrvatski napadač Ante Budimir povećao na 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prilikom je pogriješila domaća obrana, vratar Maximiano je spašavao korner, a na asistenciju Mocayole lako je prazna vrata pogodio Budimir. Bio je to njegov već 16. prvenstveni pogodak ove sezone te je na prvom mjestu ljestvice strijelaca izjednačen sa zvijezdom Reala Bellinghamom.

Do kraja poluvremena Budimir je imao još dvije dobre prilike, ali je ostalo 2-0 za Osasunu. Svaka dvojba je nestala u 61. minuti kada je Iker Munoz gromovito pogodio s deset metara za konačnih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Budimir je zamijenjen u 78. minuti susreta, a Osasuna je zbog ove pobjede napredovala do devetog mjesta. Almeria je i dalje posljednja na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Seville osvojili su tri gostujuća boda ove subote na gostovanju kod Getafea, pobijedili su s minimalnih 1-0 Getafe. Pogodak odluke postignut je već u petoj minuti. Nakon kornera se stvorila gužva u domaćem šesnaestercu, a iz blizine se najbolje snašao Sergio Ramos i pogodio za, kasnije se ispostavilo, pobjedu njegove momčadi.

Getefa je ostatak utakmice napadao, pogotovo u drugom poluvremenu, ali je domaćin propustio brojne izgledne prilike te je Sevilla sačuvala gol prednosti. Sevilla se popela na 14. mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na rasporedu utakmice Celta - Rayo Vallecano, Girona - Betis, Alaves - Real Sociedad i Real Madrid - Athletic, dok će ovo kolo utakmicom u ponedjeljak zaključiti Villarreal - Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo