BUDALA S KIŠOBRANOM PONOVNO JAŠE: / Urnebesno! Pogledajte kako se osramotio bivši engleski izbornik

Image
Foto: Screenshot

Bivši engleski izbornik Steve McClaren propisno se osramotio u studiju Sky Sportsa komentirajući utakmicu između Engleske i Islanda u osmini finala Europskog prvenstva.

28.6.2016.
13:21
Screenshot
VOYO logo

McClaren je i danas predmet sprdnje na Otoku zbog poraza od Hrvatske na Wembleyju (2-3) i kraha u kvalifikacijama za Euro 2008. U toj je utakmici McClaren paradirao uz aut-crtu s kišobranom, pa su mu engleski mediji dali nadimak 'Wally with the Brolly', odnosno 'Budala s kišobranom'.

'Engleska se nema oko čega brinuti'

Popravljanju ugleda sigurno neće pomoći njegovi komentari u jučerašnjoj utakmici u Nici. Englezi su poveli protiv Islanda pogotkom Waynea Rooneyja s bijele točke u četvrtoj minuti, ali samo dvije minute kasnije Islanđani su izjednačili golom Ragnara Sigurdssona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koju minutu kasnije McClaren je u studiju krenuo objašnjavati kako će Engleska brzo odgovoriti, kako je dominantna, kako se nema oko čega brinuti... I dok je on tako lamentirao, pogađate - Island je poveo pogotkom Kolbeinna Sigthorssona! Izraz McClarenova lica u tom trenutku bolje je ne opisivati, radije pogledajte sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, 'mali' Island je do kraja sačuvao prednost i kreirao najveću senzaciju dosadašnjeg tijeka Eura, tako da su McClarenove procjene o Engleskoj postale još smješnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo