Brutalno ga vrijeđali, ali on i dalje želi u Tottenham!

13.5.2011.
21:04
VOYO logo

Bivši napadač Arsenala Emmanuel Adebayor ozbiljno razmišlja o prelasku u redove Tottenhama, najomraženijeg kluba navijačima Topnika, iako svi u sjevernom Londonu već napamet znaju da se to ne radi.

Šokantna je, međutim, spoznaja da 27-godišnji napadač reprezentacije Toga uopće razmišlja o transferu u Spurse nakon što su ga navijači tog kluba brutalno izvrijeđali tijekom dvoboja londonske momčad protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač Manchester Cityja na posudbi u madridskoj momčadi zabio je dva pogotka u trijumfu Reala (4:0) na stadionu Santiago Bernabeu, ali je nakon tog susreta bio razočaran navijanjem, odnosno rasističkim vrijeđanjem od strane gostujućih pristaša.

http://video.rutube.ru/a5e3bbc391c1aca2446102e36347cb3c

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"You dad washes elephants, your mother's a whore, Adebayor, Adebayor" (što bi u prijevodu značilo: Tata ti pere slonove, mama ti je drolja, Adebayor, Adebayor), bila je pjesma koju su Togoancu posvetili navijači Tottenhama.

"Da, čuo sam to skandiranje i osjećao sam se grozno jer je prije prelaska u Real Madrid moj prvi izbor bio upravo Tottenham. Ipak, nisam im to uzeo za zlo jer navijači danas moraju shvatiti da mi nogometaši jedan dan možemo igrati u jednom klubu, a već sljedeći za njihovu momčad. Što ako ću sutra nositi Tottenhamov dres?", priznao je Adebayor u razgovoru za Football Focus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xagtn3Adebayor je već pokazao da se zna obračunati s navijačima koji ga vrijeđaju...

Togoanski napadač je tri sezone proveo pod trenerskom palicom Arsenea Wengera, zabio 46 golova u 105 nastipa za Arsenala prije nego što se 'polakomio' za bogatom ponudom Manchester Cityja te prešao na Eastlands.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu sezonu među Građanima je odradio na visokoj razini, bio je strijelac u gotovo svakoj drugoj utakmici u kojoj je nastupio, ali ove sezone mu nisu cvjetale ruže, pa je u siječnju otišao na posudbu kod Josea Mourinha.

Sada je otkrio da se želi vratiti na Otoku ukoliko Real neće biti spreman za njega platiti 15 milijuna funti odštete, i to baš u redove Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, spreman sam doći u London i potpisati za Tottenham. Možda su ti navijači bili bijesni na mene jer sam im zabio dva gola. Možda su me vrijeđali samo zato što sam ih izbacio iz Lige prvaka i uzeo im san o finalu. Definitivno bih se htio vratiti u Premiership, ne znam kada, ali nedostaje mi to okruženje. I da, prešao bih u Tottenham i potom slušao što mi imaju (navijači) za reći", otkrio je Adebayor svoje pomalo šokantne planove za nastavak karijere.

Vezani članci:

arti-201105120146006 arti-201105100856006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo