BROZOVIĆEV TRENER PODIVLJAO NA NOVINARE NAKON ISPADANJA IZ LIGE PRVAKA: / 'Daj razmislite malo prije nego me pitate'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Inter je odlučivao sam o svojoj sudbini i da je slavio protiv Šahtara izborio bi osminu finala Lige prvaka

10.12.2020.
9:26
Profimedia
VOYO logo

Inter naših Marcela Brozovića i Ivana Perišića, ispao je iz Lige prvaka, a kako je završio na posljednjem mjestu u skupini neće igrati niti Europa ligu. Treće mjesto pripalo je Šahtaru, a ispred njih su BMG i Real Madrid koji će igrati nokaut fazu Lige prvaka.

Inter je odlučivao sam o svojoj sudbini i da je slavio protiv Šahtara izborio bi osminu finala Lige prvaka, ali odigrali su 0:0 i u potpunosti podbacili. Zbog svega toga izuzetno nervozan bio je trener Intera, temperamentni i eksplozivni, Antonio Conte. Contea su dodatno nakon utakmice razdražili talijanski novinari i legendarni trener Fabio Capello, koji danas radi kao analitičar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je dala sve od sebe. Nevjerojatno je da nismo uspjeli zabiti Šahtaru u 180 minuta igre iako smo dominirali. Njihov golman bio je najbolji igrač utakmice oba puta. Moramo napraviti analizu i procjenu mirne glave. Nije to lako poslije ovakvog ispadanja. Jako smo razočarani, ali smatram da nije izostala odlučnost. Nismo uspjeli zabiti, a bez gola ne možete pobijediti", rekao je Conte.

Image
Image

Antonio Conte Head coach of Internazionale reacts towards the referee accusing Shakhtar Donetsk players of time wasting during the UEFA Champions League match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 9th December 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 574840622, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Poludio na Capella i novinare

Talijanu se nikako nije svidjelo suđenje na utakmici sa Šahtarom pa je odlučio malo napasti i suce. "Sad kad smo ispali, mogu reći da nas suci nisu poštovali. Bilo je situacija u kojima su donosili procjene na našu štetu ili nisu dobro vidjeli", veli Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Analitičar Sky Sporta legendarni Fabio Capello kazao je kako u Interu nije bilo odlučnosti i htjenja. "Nemam odgovora na tu konstataciju", odbrusio je Conte.

Inter je ranije ove godine razbio Šahtar s 5:0 u polufinalu Europa lige pa je novinare zanimalo kako to da su sada remizirali bez golova. Conte nije bio nimalo zadovoljan pitanjem pa je bio vrlo oštar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su se ovdje transformirali i promijenili formaciju kako bi nas neutralizirali. Izgubili su tada 5:0 pa su se zbog toga promijenili. Razmislite malo prije nego što postavite pitanje", rekao je Conte i onda još nervozno komentirao tvrdnju da kod njega ne postoji druga varijanta igre osim one u 3-5-2 formaciji.

"Imamo plan B, ali ovdje neću o tome govoriti jer to će biti totalna katastrofa", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo