BROZOVIĆEV TRENER NIJE NORMALAN: / Pogledajte kako Antonio Conte maltretira hrvatskog reprezentativca

Image
Foto: Profimedia

Po ovakvim uvjetima treniraju valjda samo najveći luđaci

17.10.2019.
9:04
Profimedia
VOYO logo

Bivši talijanski prvak i osvajač Lige prvaka, milanski Inter, ove sezone izgleda izvrsno, a za to je prvenstveno zaslužan novi trener Antonio Conte. Zna se već dobro kakvu disciplinu i metode koristi ovaj temperamentni Talijan i, kao i prethodnih godina u Juventusu, Chelseaju i talijanskoj reprezentaciji, one mu nose uspjeh.

Inter u kojem jednu od ključnih uloga igra i hrvatski nogometaš Marcelo Brozović, za razliku od prethodnih sezona, igra efikasan i kvalitetan nogomet, tu je onaj Conteov prepoznatljiv sustav, ali da igračima zaista nije lako s novim trenerom, nije im lako. Sljedeći meč Intera igra se tek u nedjelju protiv Sassuola, a Conte je u srijedu naredio igračima da odrade trening po najgorem nevremenu i kiši, koja je čak uzrokovala poplavu na travnjaku pa su se igrači morali dobro namučiti pri distribuciji lopte pa čak i trčanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se time i hvale

Po ovakvim uvjetima treniraju valjda samo najveći luđaci, ali Conte očito na neki način možda i kažnjava igrače jer su izgubili posljednja dva meča, jedan od Juventusa u ligi, a drugo od Barcelone u Ligi prvaka. Najveća komedija u svemu jest činjenica da se Inter na svojim društvenim mrežama hvalio ovim treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo