BROZOVIĆEV SUIGRAČ ZBOG KORONE IMA NOĆNE MORE: / 'Ostao sam sam i zarobljen, a onda me dočekala i policija'

Image
Foto: Profimedia

Koncem siječnja, Eriksen je napustio Tottenham i prešao u Inter, a nije se uspio niti raspakirati do kraja, a već je nastao kaos s pandemijom

8.5.2020.
21:23
Profimedia
VOYO logo

Nisu se baš svi nogometaši uspjeli dokopati sigurnosti i udobnosti svog doma u doba pandemije notornog koronavirusa. Recimo, Interov veznjak, Danac, Christian Eriksen, ostao je zarobljen u klubu i proživio je pravi pakao, premda, na svu sreću, nije obolio od virusa.

Koncem siječnja, Eriksen je napustio Tottenham i prešao u Inter, a nije se uspio niti raspakirati do kraja, a već je nastao kaos s pandemijom. Kako je u Lombardiji bilo najveće žarište korone, ona je prva završila pod ključem i Eriksen se nije stigao niti snaći, čak nije niti stan pronašao, pa je tako karantenu proveo, pazite sada, u Interovom kampu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao je sam u luksuznom Sunning centru i tamo provodio sve dane. "Mislio sam zamoliti suigrače Romelua Lukakua ili Ashleya Younga da me prime kod sebe na dva tjedna, ali ljudi su već imali pune kuće, brojne članove obitelji. A malo je dugo spavati na tuđem kauču 14 dana", rekao je Eriksen.

Image

Inter Milan's Christian Eriksen from Denmark shoots the ball during the UEFA Europa League round of 32 first leg football match between PFC Ludogorets 1945 and Inter Milan at the Ludogorets Arena in Razgrad, Bulgaria, on February 20, 2020., Image: 499901312, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: NIKOLAY DOYCHINOV / AFP / Profimedia

Uhvatila ga i policija

"Ostao sam u kampu. Ja, kuhar i petoro članova klupskog osoblja koji su odabrali biti u Sunning trening centru da ne riskiraju, ako ispadne da su zaraženi, virus prenijeti svojoj obitelji", kaže Danac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je bilo zatvoreno, nije smio niti trenirati s loptom, bio je potpuno sam, a onda ga je još uhvatila i policija.

"Trčao sam po zatvorenom parkingu, 35 metara na jednu pa 35 metara na drugu stranu. U životu nisam imao toliko slobodnog vremena. A sve to bez obitelji. Pa mi je palo na pamet da odem u dućan, po neke namirnice... No, zaustavila me policija. Objasnili su mi da ne smijem izlaziti iz izolacije, a ja na mom nepostojećem talijanskom njima pokušavam objasniti da sam samo htio skoknuti do trgovine", pojadao se Eriksen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo