Play ponuda

BROZOVIĆA ČEKA ZAISTA JEZIVA UTAKMICA: / Inter u Europa ligi mora igrati u sablasnoj atmosferi. Samo kamermani smiju na stadion

Image
Foto: Profimedia

'Otkazane su sve aktivnosti koje bi okupile veći broj ljudi'

27.2.2020.
15:30
Profimedia
Play ponuda

Bit će to zaista jedna od jezivijih utakmica u posljednje vrijeme. U uzvratu 1/16 finala Europa lige susrest će se Inter našeg Marcela Brozovića i Ludogorec, a sraz će se održati u Milanu no na stadionu neće biti žive duše. Dakako, razlog je strah od koronavirusa zbog čega su neke utakmice talijanskog prvenstva odgođene, a na većini je zabranjen ulazak gledateljima.

Sjever Italije je žarište koronavirusa u Europi s više od 300 zaraženih i 12 smrtnih slučajeva, pa je jasno da se ne smije riskirati s većim okupljanjima poput ove utakmice Intera i Ludogoreca. No, na utakmicu u Milanu neće smjeti čak niti novinari, niti će kasnije biti konferencija, a tek će smjeti ući kamermani.

"Otkazane su sve aktivnosti koje bi okupile veći broj ljudi, sve kako bismo osigurali da se utakmica može odigrati u sigurnim uvjetima", poručili su iz Intera.

shimmer fallback
shimmer fallback

I Conte se pomirio

Trener Intera Antonio Conte je nevoljko prihvatio ovu odluku, ali pomirio se s njom.

"Nogometu trebaju gledatelji, igrači moraju osjatiti atmosferu i to je najljepša stvar. Prihvaćamo da je ovakva odluka donesena zbog zdravstvenih razloga, ali nadamo se da će se stvari vratiti u normalu čim je prije moguće", rekao je Conte.

Igrači bugarskog kluba sletjeli su u srijedu popodne i to s maskama preko lica, a Milan će napustiti odmah nakon što utakmica završi.

"Osim press konferencija otkazan je i službeni ručak s UEFA-inim predstavnicima. Gostujuća momčad nakon susreta leti ravno kući, sve iz sigurnosnih razloga", otkrili su iz Intera, koji u ovu utakmicu uzlazi s 2:0 prednosti iz prve utakmice.

Play ponuda
Play ponuda