BROZOVIĆ I DRUŠTVO GLEDALI U NEVJERICI: / Bizaran prizor na utakmici Intera, tip uletio na travnjak - padobranom!

Image

Zaštitari su ubrzo došli i odveli muškarca s travnjaka

20.10.2019.
14:52
VOYO logo

Inter je u devetom kolu talijanske Serie A svladao Sassuolo u dinamočnoj utakmici rezultatom 4:3. Golove su za crno-plave postigli Romelu Lukaku i Lautaro Martinez, svaki po dva. Međutim, utakmicu je obilježio jedan zaista bizaran incident, usred utakmice na teren je sletio čovjek s padobranom.

Dogodilo se to predkraj prvog poluvremena prije nego što je Lukaku izveo penal za 3:1 vodstvo Intera. Obje momčadi bile su spremne za izvođenje, a onda se odnekud stvorio tip s padobranom i sletio je na teren među igrače. Malo je gledao začuđeno ko sebe da ga nitko od zaštitara nije zaskočio, ali kompletno svi su bili šokirani ovim incidentom pa je reakcija za kratko izostala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zaštitari su ubrzo došli i odveli muškarca s travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku je zatim zabio iz penala, a kasnije je još Martinez u 71. minuti povisio na 4:1 i to opet iz penala. Domaćin je zatim ubacio u brzinu, dvije, više i smanjio na 3:4, preko Boge i Đuričića, u samo nekoliko minuta, ali do kraja nisu stigli izjednačiti. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo