BRITANSKI TABLOIDI LIKUJU: / 'Subašić neće biti 100 posto spreman, obrana im je slaba točka, a Ćorluka ne može protiv Sterlinga'

Image
Foto: AFP

Prema pisanju Mirrora, obrana Hrvatske zasigurno je slaba točka, posebno zbog ozljeda Lovrena i Vrsaljka zbog čega će Dalić možda biti prisiljen mijenjati postavu i formaciju

10.7.2018.
22:34
AFP
VOYO logo

Najavljujući utakmicu polufinala Svjetskog prvenstva između Engleske i Hrvatske, britanski mediji odreda ističu kako je za reperezentaciju Hrvatske ovo prilika da nakon 20 godina ponovi uspjeh generacije koja je 1998. godine u Fancuskoj osvojila treće mjesto. No, pritom ukazuju na slabe točke u hrvatskoj reprezentaciji.

Mirror piše da su vatreni opterećeni ozljedama, naročito igrača u obrani zbog čega je izbornik Zlatko Dalić prisiljen mijenjati postavu. Ozljede muče vratara Danijela Subašića, stopera Dejana Lovrena i desnog bočnog Šime Vrsaljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ONI ĆE ZAIGRATI PROTIV ENGLESKE U POVIJESNOJ UTAKMICI: /

Hrvatska u 4-1-4-1 formaciji ide po finale SP-a

Image
ONI ĆE ZAIGRATI PROTIV ENGLESKE U POVIJESNOJ UTAKMICI: /

Hrvatska u 4-1-4-1 formaciji ide po finale SP-a

Tvrde da je Ćorluka njihova šansa

Nakon što se žalio na probleme pred kraj regularnog dijela utakmice s Rusijom, Subašić prema pisanju Mirrora sigurno neće biti 100 posto spreman u utakmici s Engleskom. Pritom se napominje da je Subašić skupa s Vrsaljkom i Lovrenom, propustio trening u ponedjeljak.

Ako Vrsaljko ne bude mogao igrati,a sve upućuje da će tako i biti - piše Mirror - Dalić će posegnuti za bivšim obrambenim igračem Tottenhama i Manchester Citya Vedranom Ćorlukom. Time bi Domagoj Vida iz središnje pozicije bio gurnut na desnu stranu gdje inače operira Vrsaljko. Upravo nastup Ćorluke novinar Mirrora vidi kao priliku za Engleze jer, kako ističe, 32-godišnji Ćorluka nije u najboljoj formi i teško se može nositi dinamičnim i pokretnim engleskim napadačima Sterlingom, Lingardom i Harryjem Kaneom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Obrana je njihova slaba točka'

Što se tiče Lovrena, i on će se - prema pisanju Mirrora - teško nositi s najboljim engleskim napadačem Kaneom s kojim je imao puno problema kada je prošle sezone Lovrenov Liverpool izgubio od Kaneovog Tottenhama 4-1. I za mogući izostanak Vrsaljka Mirror piše da bi bio veliki udarac Hrvatskoj i značajan plus za Englesku.

"Obrana Hrvatske zasigurno je njihova slaba točka, posebno zbog ozljeda s kojima je Dalić suočen te moguću nepouzdanost u utakmici ovakvog značaja", zaključuje ovaj engleski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo