BREKALO PROTIV OLMA ZA LIGU PRVAKA: / Evo gdje možete gledati eksplozivni rasplet Bundeslige

Image
Foto: Profimedia

Posljednja dva kola Bundeslige možete pratiti na Eurosportu 2 u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

13.5.2021.
15:05
Profimedia
VOYO logo

Nije baš preveliko uzbuđenje u Bundesligi bilo kad je Bayern matematički osigurao još jednu titulu prvaka Njemačke, no upravo se malo niže od trona vodi nemilosrdna bitka za europske pozicije.

Drugoplasirani Leipzig dva kola prije kraja osigurao je nastup u Ligi prvaka, no tri se kluba trenutno bore za dva mjesta koja vode u elitno europsko klupsko natjecanje. Wolfsburg je trenutno na trećoj poziciji sa 60 bodova, prati ih Borussia Dortmund s 58, a u igri za Ligu prvaka je i Eintracht Frankfurt s 57 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem, ujedno i pretposljednjem kolu Bundeslige derbi kola bit će gostovanje Wolfsburga kod Leipziga (nedjelja, 20:30). Hrvatskoj publici bit će vrlo zanimljiv okršaj Josipa Brekala i Danija Olma koji su pred kraj sezone uhvatili dobru formu.

Brekalo je u prošlom kolu zabio sva tri gola u pobjedi Wolfsburga, dok je Olmo zabio za Leipzig u porazu protiv Borussije Dortmund. Wolfsburg si ne smije dopustiti poraz jer njegovi konkurenti za Ligu prvaka imaju lakši posao. Borussia gostuje kod Mainza, dok će Eintracht gostovati u kod Schalkea koji je već odavno ispao iz lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za opstanak

Ne bi kraj sezone bio toliko zanimljiv da totalna pomutnja nije na dnu ljestvice. Kao i uvijek za "davljenike“ je svaki bod bitan kako bi se spasili od ispadanja. Schalke je otpisan, no kandidata za ispadanje ima još pregršt. Koln je predzadnji s 29 bodova, Armenia ispred njih s 31 bodova, a u opasnosti su još i Werder (31), Augsburg (33) i Hertha (34).

Ovog vikenda imamo na rasporedu dva derbija koja će prelomiti sudbine fenjeraša Bundeslige. Augsburg i Werder igraju u subotu u 15:30, a u isto će se vrijeme u glavnom njemačkom gradu obračunati Hertha i Koln.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja dva kola Bundeslige možete pratiti na Eurosportu 2 u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo