SAMO JEDNU ŽELJU IMA / Brekalo odbio dvije ponude iz Španjolske, a razlog će razočarati navijače Dinama

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Brekalovo se ime glasno spominjalo nakon transfera Mislava Oršića u Southampton. Modri puk kao i stručnjaci i novinari smatrali su ga sjajnom zamjenom na krilu no po svemu sudeći od velikog povratka u HNL neće biti ništa

9.1.2023.
23:09
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Ugledni talijanski novinar i stručnjak za transfere Nicolo Schira izvjestio je kako je Josip Brekalo izrazio želju za povratkom u Italiju te da je zbog toga odbio dvije solidne ponude iz Primere. Naime, željeli su ga Betis i Getafe, ali povremeni hrvatski reprezentativac je odbio te opcije.

Brekalo je član njemačkog Wolfsburga, a prošlu sezonu je uspješno oživio karijeru u Torinu kod Ivana Jurića. Igrao je u to vrijeme i za reprezentaciju no nakon isteka posudbe i povratka u Njemačku opet je 'nestao s radara' uslijed manjka minutaže. Propustio je Brekalo i SP u Kataru, a očito je da se osjeća znatno bolje u Italiji nego u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog odbijanja ponuda razočarat će i navijače Dinama. Naime, Brekalovo se ime glasno spominjalo nakon transfera Mislava Oršića u Southampton. Modri puk kao i stručnjaci i novinari smatrali su ga sjajnom zamjenom na krilu no po svemu sudeći od velikog povratka u HNL neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ta priča mnogima zvučala lijepo, jasno je od početka da je bila na 'dugom štapu'. Josipu Brekalu su tek 24 godine, a uz to ima i visoka primanja te će se teško ove zime naći u modrom dresu osim ako ne dođe do velikog preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo