NE IDE NA EURO / Brekalo: 'U Hajduk sam se došao vratiti u formu, vidjet ćemo što će biti dalje'

Image
Foto: Pixsell

Ne ide na Euro, a o ostanku u Splitu dao je zagonetan odgovor

29.5.2024.
22:18
Pixsell
VOYO logo

Zimski prijelazni rok u HNL-u obilježen je bombom - dolaskom Josipa Brekala u Hajduk na posudbu iz Fiorentine. U tom trenutku Splićani su bili vodeći sastav domaćeg prvenstva, ali kriza u proljetnom dijelu sezone rastužila je navijače Bijelih.

Image
MAESTROVE POHVALE /

Luka Modrić: 'Njegova je radna etika bez premca. Odličan je na svakom treningu, svakoj utakmici'

Image
MAESTROVE POHVALE /

Luka Modrić: 'Njegova je radna etika bez premca. Odličan je na svakom treningu, svakoj utakmici'

Brekalo je u 16 nastupa za Hajduk zabio dva pogotka i upisao osam asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se nađe na popisu Zlatka Dalića za nadolazeće Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najavu za finale Konferencijske lige koju igra njegov matični klub - Fiorentina, za Arenu Sport dao je sljedeću izjavu:

"Znam da Fiorentina posjeduje kvalitetu kako bi svakog protivnika pobijedila u dvije utakmice. To su uspjeli dvije godine zaredom i nadam se da će iz drugog pokušaja biti uspješno", izjavio je krilni napadač te dodao da Fiorentina ima igrače koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu, među kojima je izdvojio Bonaventuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Došao sam se ovdje vratiti u formu'

Također, pričao je o ostanku u Splitu i povratku u Firencu: "Ja sam igrač Fiorentine, koji je ovdje na posudbi. Vidjet ćemo kakvi su njihovi planovi kada završi sezona. Naravno, ponosan sam što sam dio tako velikog kluba i nadam se svojoj šansi tamo. Došao sam ovamo dati sve od sebe, vratiti se u formu. Između ostaloga, ja sam inzistirao na posudbi, oni su bili zadovoljni sa mnom. Kao što sam rekao, igra se svaka dva, tri četiri dana i svaki im je igrač bio bitan.

Međutim, radi svojeg razvoja i forme tražio sam izlaz u nekoj posudbi. Na kraju je najbitnije da sam se vratio u formu i da mogu iduće sezone krenuti što bolje", odgovorio je Brekalo, koji je ranije u karijeri nastupao za Dinamo, Wolfsburg, Stuttgart i Torino, dok je za Hrvatsku odigrao 35 utakmica i četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo