BRBIĆU, DALIĆU, VIDITE LI OVO? / Odbačeni hajdukovac trpa kao na pokretnoj traci; Sad je zabio 4 gola u jednoj utakmici, igra nevjerojatno

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Ante Vukušić igra u fantastičnoj formi u Sloveniji

9.7.2020.
22:53
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Sinjski dijamant Ante Vukušić igra u fantastičnoj formi u Sloveniji. Nakon što je u prošlom kolu zabio hat-trick i dodao dvije asistencije u 7:3 pobjedi njegove Olimpije kod Triglava, bivši hajdukovac je u četvrtak zabio četiri komada, ovoga puta kod kuće protiv Rudara. Olimpija je na kraju slavila s 5:0.

Image
SINJSKI DIJAMANT BRILJIRA U NOVOM KLUBU: /

U Sloveniji se preporodio i vodi Olimpiju do naslova prvaka

Image
SINJSKI DIJAMANT BRILJIRA U NOVOM KLUBU: /

U Sloveniji se preporodio i vodi Olimpiju do naslova prvaka

Sad je na 26 golova u prvoj slovenskoj ligi

Vukušić je novom sjajnom izvedbom svoj konto u rubrici golovi povećao na brojku 26. Do kraja sezone ostalo je još četiri kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako je olimpija ovom pobjedom skočila na 65 bodova, četiri više od drugoplasiranog Celja. Treba napomenuti kako je Rudar posljednjeplasirana ekipa lige, nema nijednu pobjedu i sigurno ispada u drugu ligu, no unatoč tome impresivno je zabiti četiri gola svakom profesionalnom klubu.

Vukušić je “dijete” Hajduka, ponikao je u tom klubu i njegov član bio do 2012. godine, kada je otišao u talijansku Pescaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedavnom intervjuu otkrio kako nije htio otići iz Hajduka

U nedavnom intervjuu za Sportklub otkrio je kako nije htio otići iz Hajduka još dok je bio mlad, no morao je i sve je to rezultiralo dosta lošim periodom u njegovoj karijeri.

“Iskreno, ja nisam htio otići u Pescaru, ali tadašnji predsjednik Brbić mi je rekao da moram ići jer su u financijskim problemima. Bilo je natezanja, pa sam na kraju otišao u Italiju, tamo je bilo stvarno teško. Imate i primjer Petkovića i Rebića koji su isto bili u Italiji, pa su na kraju sazrili. Išao sam na trening tamo kao da me netko tjera, uopće nisam bio tamo zadovoljan”, rekao je Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaslužuje li poziv u reprezentaciju?

Također, Vukušić je definitivno u formi života i sigurno još ima štošta za ponuditi, pa se logično postavlja i pitanje zaslužuje li ponovno poziv u dres Vatrenih? Prethodno je prošao omladinske selekcije Hrvatske, a za seniorsku momčad je nastupio samo jednom. Vukušić ima 29 godina što nije puno. Uostalom, nakon oproštaja Mandžukića u reprezentaciju je upao zadarski bombarderIvan Santini koji je tada imao jednako koliko i sad Vukušić. Izbornik Zlatko Dalić bi trebao itekako obratiti pozornost na njega.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo