Hajdukov odgovor Mamiću: 'Pošto je hrvatsko prvenstvo?!'

Zdravko Mamić je bez povoda žestoko napao Hajduk nazvavši ga 'karcionom hrvatskog nogometa'. Iz Splita je uskoro stigao i odgovor Dinamovom izvršnom predsjedniku.

15.7.2014.
9:35
VOYO logo

"Lako je Mamiću dijeliti lekcije. Grad Zagreb mu godišnje udjeljuje četrdesetak milijuna kuna, da smo mi u Hajduku u sličnoj poziciji, onda bismo sigurno ispali pametniji, a možda bismo i mi mogli pitati pošto je hrvatsko prvenstvo?! Sad je Mamić uložio milijune eura u novu momčad, a mi nula kuna. Mi se borimo sami", kazao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić za Slobodnu Dalmaciju i nastavio:

"Glavna poruka je novac! On vozi Ferrari i Lamborghini, a mi ni blizu... Pa kako da se utrkujemo? On osvaja titule s novcem što mu dodjeljuje grad Zagreb i tu nismo ravnopravni. Četrdesetak milijuna godišnje. Do 1. lipnja dali su im već 25... I tu razliku već na startu utrke nije moguće nadoknaditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su se nasmijali na Mamićevu priču kako Rijeka može biti putokaz Hajduku.

"Ne može Rijeka biti putokaz za Hajduk, mi imamo svoju 103 godine dugu tradiciju i svatko ima svoj put. Lani smo mi osvojili kup, ove godine Rijeka. Ima razlike u tome što smo mi lani pitali da se Superkup odigra u Splitu pa da dijelimo inkas po pola, nisu nam dopustili, nisu pristali. Ove godine Rijeci jesu... To je točno. Ja bih se pitao kako se to ove godine Superkup održao u Rijeci?!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo