Scolari izgubio živce: 'Ako vam se to ne sviđa, odite svi kvragu!'

Nastup brazilskog nogometnog izbornika na posljednjoj press-konferenciji uoči četvrtfinalne utakmice protiv Kolumbije bio je vrlo agresivan.

4.7.2014.
10:15
VOYO logo

Brazilska je reprezentacija kritizirana zbog neuvjerljive igre u fazi natjecanja po skupinama, a posebice nakon tijesne pobjede na jedanaesterce protiv Čilea u osmini finala. No, Scolari se drži izrečenog prije početka turnira, da je njegova momčad predodređena za osvajanje naslova.

"I dalje imamo jednu ruku na pokalu. Ne zaboravite moje izjave. Svi su igrači bili fantastični i te izjave ne mogu sada biti drugačije. Sada smo na petom koraku, a sedam ih je ukupno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilsku su reprezentaciju posljednjih dana kritizirali uglednici poput Zica i Carlosa Alberta, a potonji je bio posebno kritičan spram izljeva emocija brazilskih igrača nakon plasmana u četvrtfinale. Podsjećamo, nakon pobjede na jedanaesterce protiv Čilea na travnjaku su zaplakali Neymar, Julio Cesar i David Luiz, dok su Neymara savladale emocije i ranije na turniru za vrijeme intoniranja nacionalne himne.

"Igrači plaču kada pjevaju nacionalnu himnu, kada pate, kada izvode penale. Prestanite plakati!", rekao je Alberto, kapetan brazilske reprezentacije koja je 1970. osvojila naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o posjetu psihologinje Regine Brandao kampu brazilske reprezentacije u Teresopolisu Scolari je komentirao.

"To je bilo prema rasporedu i organizirano unaprijed. Molim vas prestanite misliti drugačije. Divim se psiholozima i ona je sudjelovala na jako lijep način. To je to. Igrači vole razgovarati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scolari je upitan i zašto je isključio nekolicinu brazilskih novinara s trening igrališta ranije ovog tjedna.

"Ne mogu razgovarati sa svima vama. Sjeo sam samo s nekolicinom ljudi. Ako vam se to ne sviđa - odite svi kvragu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo