POGLEDAJTE BRAVURU KOJOM JE PONIZIO TROJICU IGRAČA: / Benzema suludim potezom bacio u očaj Sevillu

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Karim Benzema je sjajnom solo akcijom koju je okrunio golom u 93. minuti susreta protiv Seville spasio rekord Reala i pokazao kako je kvalitetan i ubojit napadač.

13.1.2017.
8:22
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Naime, jučer se u Sevilli igrala uzvratna utakmica osnime finala španjolskog Kupa kralja. Andalužani su do 93. minute vodili s 3-2 i tako bili na korak od prekidanja velikog niza Los Blancosa od 40 uzastopnih susreta bez poraza u svim natjecanjima.

LUDA UTAKMICA U SEVILLI SA ŠEST GOLOVA: Real gubio do 82. minute, a onda su Madriđani blitzkriegom spasili rekord

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tad je an scenu stupio Karim Benzema. Francuz je primio jednu loptu koju mu je petom proslijedio Marcelo na nekih 40 metara od gola, hrabro ušao u dribling između dvojice igrača, sjajnom bravurom prošao i trećeg i u kaznenom prostoru pokazao mirnoću, zabivši za 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo njegov ukupno 12 pogodak ove sezone u svim natjecanjima. Vrijedi spomenuti kako je Real u aktualnoj seriji od 40 utakmica bez poraza upisao 30 pobjeda i deset neodlučenih rezultata uz razliku pogodaka 113-36, čime je srišila Barcu koja je svojedobno imala niz od 39 utakmica bez poraza, od toga 32 pobjede i sedam remija uz razliku pogodaka 122-23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo