BRAVO ALENE MAJSTORE Enrique nahvalio Vatrenog: / "Sa svakom odigranom minutom postaje sve bolji"

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Sporting Gijon našeg Alena Halilovića u srijedu će odigrati zaostalu utakmicu domaćeg prvenstva.

16.2.2016.
15:28
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Struka Barcelone procijenila je kako je za Halilovića bolje da se razvija u Sportingu nego da ne igra u Barceloni. I bila je u pravu. Hrvatski reprezentativac ove sezone igra odlično u dresu Sportinga za koji je u svim natjecanjima zabio 5 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa svakom minutom odigranom u prvenstvu postaje sve bolji, stalno se razvija. Mislim da bi sutra mogao zaigrati protiv nas," rekao je trener Barcelone Luis Enrique na presici uoči sutrašnjeg sraza, piše Mundo Deportivo.

'Kao mali sam odlazio na stadion sa zastavom koju mi je napravila majka'

Barcelona je vodeća momčad La Lige sa 57 bodova iz 23 odigrana susreta, dok je Sporting na šesnaestom mjestu sa 23 boda na kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sporting je momčad koja igra na visokoj razini i na prekrasnom stadionu. Bit će to teška utakmica za nas. Njih sam uvijek volio, kao mali sam odlazio na stadion sa zastavom koju mi je napravila majka. Sporting je poseban jer je Gijon prekrasan grad na obali koji ima vjerne navijače," nahvalio je klub i grad Enrique i prisjetio se trenera Sportinga i svog prijatelja Abelarda Fernandeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loše pamtim smiješne stvari, ali ne i važne ljude kao što je Abelardo. Zajedno smo išli u školu, zajedno igrali u mnogim momčadima, a sada ćemo se susresti kao treneri. On je jako važna osoba u mom životu", dao je do znanja strateg Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo