IVANKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Hvala lijepa, ne bih se vratio u Dinamo, a klub će upasti u probleme ako Mamiću sud potvrdi kaznu'

Image
Foto: AFP

Prokomentirao je nekadašnji trener Dinama i kratak mandat Igora Jovićevića

7.7.2020.
20:16
AFP
VOYO logo

Zoran Mamić postao je novi-stari trener zagrebačkog Dinama. Nakon što je otkaz dobio Igor Jovićević koji je uspio osigurati naslov prvaka Hrvatske, ali se u svojih sedam utakmica na klupi Modrih nije rezultatski proslavio.

Mamić se na trenersku klupu vraća s pozicije sportskog direktora. U svom je proteklom trogodišnjem mandatu bio je dosta uspješan na klupi Modrih, no velik uteg oko vrata i nešto zbog čega ga nikad navijači neće prihvatiti je činjenica da je nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zbog oštećenja Dinama za 116 milijuna kuna te države za 12 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDARNI HNL TRENER ZA NET.HR: /

'Jovićević je u glavi ostao trener juniora; Zoran Mamić? Nema se tu što pametno komentirati'

Image
LEGENDARNI HNL TRENER ZA NET.HR: /

'Jovićević je u glavi ostao trener juniora; Zoran Mamić? Nema se tu što pametno komentirati'

'Najlogičnija je stvar da on ostane u Dinamu'

Cijelu je tu situaciju u Dinamu prokomentirao legendarni hrvatski trener i aktualni izbornik reprezentacije Omana Branko Ivanković koji je gostovao u emisiji RTL Danas.

"Htio bih nešto reći prije svega. Svi veliki klubovi imaju istu filozOfiju, a to je pobijediti u velikom broju utakmica, osvojiti što više trofeja, a da se istaknu igrači koji dolaze iz njihove škole, Zoran Mamić se dokazao kao trener jer je osvojio tri hrvatska prvenstva i tri kupa, što nije lako. Najlogičnija stvar je da ostane u Dinamu. Momčad se mora brzo posložiti i pripremiti jer nova sezona dolazi brzo. moraju isprofilirati momčad do kraja ove sezone", rekao je Ivanković koji je prokomentirao Mamićeve probleme sa zakonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je velik teret na klub, njega i igrače. Moraju razmišljati o alternativi ako sud potvrdi njegovu kaznu", rekao je Ivanković.

Prokomentirao je nekadašnji trener Dinama i kratak mandat Igora Jovićevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi treneri lako dobivaju šansu i dogodi se da brzo potonu. Jovićvić je kvalitetan, ali nije izučio zanat. Donosi s puno emocija velike odluke i toga je stajalo posla", rekao je Ivanković, a na pitanje bi li se on sam vratio u Dinamo odgovorio je:

"Ne bih, hvala lijepa. Raditi u Dinamu je pritisak, trener koji se ne može nositi s pritiskom, bolje da ne ide u takvu avanturu. navijači uvijek traže više. Sretan sam i ponosan da sam bio trener Dinama", zaključio je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo