To je to: Nogometni 'divljak' dobio veliku kaznu

Napadač francuskog prvoligaša Bastije Brazilac Brandao (34) suspendiran je na šest mjeseci jer je poslije utakmice protiv PSG-a fizički nasrnuo na Thiaga Mottu i udario ga glavom u glavu.

19.9.2014.
11:46
VOYO logo

Brandao je u tunelu dočekao svog sunarodnjaka i opalio ga po nosu i hrabro pobjegao. Spasio se bijegom u svlačionicu koju su morali osiguravati zaštitari dok se situacije nije primirila. Na travnjak će se moći vratiti 21. veljače iduće godine jer mu je u kaznu uračunata i privremena suspenzija koju je dobio koncem kolovoza. Međutim, prijeti mu i zatvorska kazna.

Početkom studenog će odgovarati na sudu za napad s predumišljajem. Brazilac je u Francuskoj i ranije imao problema s ponašanjem. Prošle sezone je suspendiran na tri utakmice jer je laktom udario igrača PSG-a Yohana Cabayea. U ožujku 2011. godine, dok je bio član Marseille je osumnjičen da je u svome automobilu silovao jednu 23-godišnjakinju na odmorištu uz autocestu u Aix-en-Provenceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/RQr_cuQoq64

Brandao je demantirao optužbe za silovanje, međutim nakon što je pušten iz pritvora odmah je pobjegao u domovinu. OM ga je posudio Cruzeiru, a potom i Gremiu. U Brazilu je ostao sve dok ga francuski sud nije oslobodio optužbe zbog nedostatka dokaza. Marseille ga je ubrzo prodao, a iduće dvije sezone je bio član St Etiennea. Od ove sezone nastupa za Bastiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo