BRACO ZAPREPAŠTEN 'BOLESNIM' ZAHTJEVOM ZVIJEZDE BAYERNA: / 'Pa nije on Lewandowski ili Neuer'

Image
Foto: Profimedia

Austrijanac je na izlaznim vratima njemačkog velikana

17.9.2020.
9:51
Profimedia
VOYO logo

Vodstvo Bayerna svim se silama bori kako bi zadržali DavidaAlabu. međutim, njegovi ogromni zahtjevi doveli su ih u slijepu ulicu. Navodno traži plaću između 20 i 25 milijuna eura, što je zaprepastilo sportskog direktora HasanSalihamidžića.

"Svi mi želimo da David jasno kaže da je odbijao sve naše atraktivne ponude. Bez obzira na to, mi ga i dalje pokušavamo nagovoriti da potpiše. Sjajan je momak, svi ga cijene”,rekao je legendarni Braco za Kicker pa se osvrnuo na agenta Pinija Zahavija i riječi Ulija Hoenessa o njihovim zahtjevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On razmišlja u drugoj dimenziji. Može to raditi, ali mi ga nećemo pratiti. Nećemo napraviti nikakve ludorije na koje je možda navikao od drugih klubova. Posebno ne u ovom periodu kada su veliki gubici u svim poslovnim sferama. Uli je samo rekao što Pini Zahavi već zna. U Bayernu postoje određeni izuzeci kada su u pitanju financijski izdaci. To su Robert Lewandowski i Manuel Neuer. Ne vjerujem da David smatra da je iznad ovih suigrača", jasno je poručio Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo