VIDEO: / Pijani Maradona istukao bivšu zaručnicu!?

Ponajbolji nogometaš svih vremena Diego Maradona glavna je "zvijezda" videa koji je nedavno emitiran na argentinskoj televiziji, a koji je potajno snimila njegova bivša zaručnica Rocio Oliva.

28.10.2014.
9:42
VOYO logo

Na njemu se vidi kako navodno pijani Maradona ustaje s kauča, kako bi se suočio sa 24-godišnjom zaručnicom zbog njezine konstantne uporabe mobitela koja ga jako nervira.

Iako se to eksplicitno ne vidi, Maradona je navodno udario djevojku, a ona u nekoliko navrata moli slavnog bivšeg nogometaša da ju prestane udarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je video dospio na internetska bespuća, Maradona se suočio s brojnim kritikama javnosti, a u svoju obranu rekao je kako nije udario Rocio Olivu.

//www.youtube.com/embed/pKNq19x6pcs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, bacio sam mobitel, ali kunem se Bogom da nisam nikad digao ruku na ženu. Ova epizoda je tako počela i završila. Priznajem da sam bacio mobitel, ali ništa više", rekao je danas 53-godišnji Maradona, čiji je gol rukom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 1986. godine protiv Engleske prozvan "Božja ruka".

Par je bio u vezi do lipnja ove godine, kada je došlo do raskida zaruka. Ubrzo potom Oliva ga je optužila za obiteljsko nasilje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo