BOSANSKI ŠOU USRED MAKSIMIRA: / 'Armine, dođi 'vamo na slikanje jarane'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

U Hrvatskoj postoji izreka 'nema stranca do Bosanca'. U Dinamu je ona rezervirana za sjajnog mladog reprezentativca BiH Armina Hodžića (20).

17.9.2015.
19:15
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

U igru nije ušao, iako se nadao...

"Naravno, jer koliko god da sam dobio šansu sigurno da bih ju iskoristio maksimalno i sigurno da bih volio da sam igrao. Ali tu je šef odlučio tko će igrati i gurnuo u prvi plan svoje taktičke zamisli. Prije svega, sretan sam jer smo sve top odradili. Mogu slobodno reći da smo se baš kao ekipa borili i došli do velike pobjede", uzbuđeno će Hodžić kojeg su u Dinamu čekali kao ozeblo sunce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hodžić je jedan od najvećih talenata BiH nogometa. Mladi reprezentativac BiH je dva puta ponio titulu najboljeg strijelca juniorskog prvenstva, a u kadetima je u jednoj sezoni zabio 47 golova. I onda je završio u Dinamu koji je sinoć srušio Arsenal.

Image
ŠKARICE NISU SLUČAJNE: /

Hodžić s dva gola potopio Zagreb, domaćin žali zbog zaleđa

Image
ŠKARICE NISU SLUČAJNE: /

Hodžić s dva gola potopio Zagreb, domaćin žali zbog zaleđa

Bilo mu je teško bez nogometa

"Odradili smo sve zadatke koje nam je šef postavio i ostvarili smo dobar rezultat. Sigurno da nismo slučajno u grupnoj fazi Lige prvaka. Dokazali smo da se možemo nositi i s najvećim klubovima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Hodžića je teško razdoblje bez nogometa. Naime, ozljeda trbušnog zida maknula ga je s travnjaka na šest mjeseci. I on će sam priznati kako mu je bilo teško bez nogometa, a na teren se vratio nakon zimskih priprema prošle sezone. Dolazak u Dinamo za njega je ostvarenje snova...

"Prelijepo mi je u Zagrebu, stvarno i stvarno sam sretan što sam tu, što igram za Dinamo", simpatično će Hodžić s onim poznatim bosanskim humorom i šarmom. Svako naše pitanje on je pred kraj odmah prekinuo i otvoreno odgovorio, a malo prije razgovora s vašim novinarom slikao se sa svojim zemljacima koji su, prilikom izlaska Hodžića iz hodnika maksimirskog juga, na sav glas zazivali svog junaka kao da su usred Baščaršije, kao da su kod kuće. Da, imaju humora ti naši susjedi, a jedan kolega iz Bosne je na naše pitanje o suboti i derbiju s Hajdukom k'o iz topa ispalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, to će on riješit, to će on riješit'".

On je bio ipak nešto umjereniji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripremamo se , naravno, za Hajduk i to je to. Nadam se pobjedi u Splitu".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo