Nakon osam tjedana u komi progovorio stradali Hrvat

Nogometaš Hoffenheima Boris Vukčević (22) oglasio se putem priopćenja, prvi put nakon što je teško stradao u prometnoj nesreći 28. rujna ove godine.

16.12.2012.
17:11
VOYO logo

Mladi veznjak rođen u Osijeku se, podsjetimo, svojim automobilom zabio u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera. Istraga je pokazala da mu je u trenutku nesreće pozlilo zbog pada šećera u krvi. U komi je proveo gotovo osam tjedana, a trenutno se oporavlja u rehabilitacijskoj klinici.

"Iznad svega, želim zahvaliti navijačima i klubu za podršku u ovim teškim trenucima. Sve vas pozdravljam i istovremeno vas molim da mi date potrebno vrijeme i mir da se vratim u život", poručio je Vukčević putem priopćenja koje su objavili njegovi roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši mladi njemački reprezentativac sposoban je verbalno komunicirati, a terapeuti trenutno rade na poboljšanju njegove mobilnosti.

"Ovo je sjajna vijest. Prije nekoliko tjedana je bilo teško povjerovati da će se Boris tako dobro oporavljati. Sretni smo i nastavit ćemo mu pružati podršku", kazao je sportski direktor Hoffenheima Andreas Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo