Pogledajte kakvu je golčinu zabio budući Vatreni

Nogometaši Bordeauxa plasirali su se u polufinale francuskog Kupa nakon što su u gostima (3:2) pobijedili drugoligaški sastav Lens, a sjajan pogodak je zabio i budući Vatreni Gregory Sertic.

18.4.2013.
9:35
VOYO logo

Poveo je Lens i to greškom vratara Bordeauxa Carrassa u 11. minuti. Na izjednačenje je Bordeaux čekao sve do 59. minute kada je na scenu stupio 23-godišnji Gregory Sertic, koji bi uskoro po najavama hrvatskog izbornika Igora Štimca trebao debitirati u hrvatskoj reprezentaciji.

Inače, Sertic je pogodio mrežu kluba u kojem je igrao jednu sezonu, na posudbi (2010/11). Bordeaux i Lens su njegova jedina dva kluba u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima fini slalom kod iznošenja lopte slično Badelju, a krase ga i izvanredan zadnji pas te dobar udarac. U svakom slučaju, on će skupiti zapaženi broj nastupa za hrvatsku nacionalnu momčad i Vatrenima će biti od velike koristi. Želio je igrati za Hrvatsku, govori naš jezik. Istina, muči se s padežima, ali normalno komunicira. Sigurno će se brzo uklopiti u našu momčad", izjavio je o Serticu za Sportske novostiIvo Šušak, koji je sa Zorislavom Srebrićem uživo gledao njegov nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat 1:1 je stajao sve do deset minuta prije kraja kada je unutar pet minuta igrač iz Malija, Cheick Diabate, dva puta tresao domaću mrežu za ugodnih 3:1 gostiju. U samom smiraju ogleda je Bergdich smanjio na konačnih 3:2.

Senzaciju su napravili nogometaši Eviana koji su izbacili PSG. Nakon 1:1 tijekom 120 minuta igre Evian je bio superioran u izvođenju penala, te je slavio s ukupnih 5:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6300165

Sva četiri izvođača penala Eviana su bili vrlo točni, dok je za PSG zabio jedino Lavezzi. Ibrahimovićev je udarac obranio Evianov vratar Laquait, dok je Thiago Silva pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 9. minuti su, inače, Parižani došli do vodstva kada je strijelac bio Argentinac Javier Pastore, koji je pod gredu odlično naciljao poluvolejem s vrha šesnaesterca. No, u samom smiraju prvog dijela, u 44. minuti, izjednačio je Tunižanin Saber Khelifa, dočekavši sam loptu na metar od pariških vratiju. Tijekom cijelog drugog dijela rezultat se nije mijenjao.

Podsjetimo da su dan ranije ulazak u polufinale osigurali Troyes i Lorient.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo