BOMBASTIČNA NAJAVA IZ VLADE: / Smjenjujemo Mamića i Šukera! Više neće maltretirati!

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Izbori su sve bliže, predizborna kampanja u punoj jeku, a samim time sve jasnije i glasnije najave političara.

30.10.2015.
9:15
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Prema Marasu, odbrojani su dani Davoru Šukeru i Zdravku Mamiću, koje smatra vedetama HDZ-a. To je najavio u jednoj emisiji N1 televizije.

"Sport je vrlo bitan - reprezentacija, Dinamo i Hajduk, nacionalni su ponos i institucije, ali u početku nam je prioritet bio spašavanje ekonomije. Sada vam mogu ekskluzivno najaviti da ćemo HDZ maknuti iz sporta i nogometa u prvih šest mjeseci Hrvatske vlade. Više neće maltretirati preko svojih poltrona Šukera i Mamića" najavio je Maras i objasnio kako će to učiniti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo efikasno. Nećemo ostaviti mogućnost da se izvrdavaju. Do sada nije bilo sankcija pa se nisu poštivali ni pozitivni propisi. Omogućit ćemo navijačima Dinama na tragu prijedloga Bišćana, Marića, Šimića i Šokote da biraju tko će voditi zagrebačku svetinju Dinamo. Neće više biti jedne osobe koja će terorizirati navijače. Ako ga žele, neka ga izaberu i potvrde. A to je sve HDZ, Mamić u Dinamu je ono što im odgovara. Busaju se u prsa i drže ruku na srcu, a rade samo ono što odgovara njihovoj partiji. Sad kad smo posložili gospodarstvo, želimo urediti državu da nam bude na ponos, da dođem na stadion i da ne slušam ove stvari, već da navijači mogu navijati za svoj klub."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo