BOMBA S POLJUDA: / Bivši najmlađi debitant u povijesti hrvatske reprezentacije vraća se u Hajduk?

Image

U studenom 2011. sa 17 godina debitirao je za prvu momčad Hajduka. Od tada predviđala mu se velika karijera, pogotovo nakon što je 2013. potpisao za talijanski Napoli.

30.5.2017.
20:09
VOYO logo

Međutim, Josip Radošević (23) za sada nije ispunio svoj potencijal i pokazao zašto ga se nekad smatralo budućnošću ne samo hrvatskog nogometa.

U Napoliju se defanzivni veznjak nije previše naigrao da bi preko Rijeke i Eibara posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka prošle godine kao slobodan igrač potpisao za Red Bull Salzburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se čini tamo neće nastaviti karijeru, a Dalmatinski portal javlja da bi mogao bi biti prvo pojačanje Hajduka ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode i da se može očekivati njegov povratak na Poljud unatoč tomu što ima izdašnije ponude iz inozemstva.

Dođe li zaista do ovog posla Radošević bi bio jedan od najbolje plaćenih igrača u kubu, a prednost mu je i to što za njega ne bi bila plaćena odšteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radošević, inače, ima i jedan nastup za reprezentaciju. Igor Štimac pozvao ga je za kvalifikacijske utakmice za SP u Brazilu s Makedonijom i Belgijom. U rujnu 2012. debitirao je protiv Belgije te je postao najmlađi debitant u povijesti reprezentacije. Tu mu je titulu kasnije preoteo Alen Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo