'Bomba' s Otoka: Zvijezda Premierlige prelazi u City za rekordan iznos?!

Sjajni bjelokošćanski napadač Swanseya Wilfried Bony na korak je od potpisivanja za prvaka Engleske Manchester City.

12.1.2015.
12:40
VOYO logo

Wilfried Bony ove sezone oduševljava u dresu Swanseya. Reprezentativac Obale Bjelokosti do sada je u Premiershipu zabio devet pogodaka, i time je zagolicao maštu čelnih ljudi Manchester Cityja. Njegov lov, čini se, približio se samom kraju. Klupski izvori prenose kako je Bony odlučio potpisati za Manchester City, a posao će biti težak 35 milijuna eura. Ovaj sjajni napadač tjedno će dobivati 75.000 funti tjedno. Deset posto od transfera, odnosno 3,5 milijuna eura, pripast će Bonyjevom bivšem klubu Vitesseu.

Zvijezda Cityja i njegov suigrač u reprezentaciji Yaya Touré prokomentirao je njegov najvjerojatniji dolazak na Etihad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/LUMBC-23yv8

"Mi smo klub koji želi privući samo najbolje igrače, a on će biti važan kotačić u nastojanju da osvojimo Premier ligu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač Liverpoola i stariji brat Yaya Touréa, Kolo Touré, nahvalio je Bonyja, usporedivši ga sa velikim napadačem Didierom Drogbom.

"Obojica su snažni, veliki i sjajno koriste svoju fizičku nadmoć u zabijanju golova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City u lovu na Bonyja vodi veliku bitku sa Chelseajem. Nije tajna da Jose Mourinho jako želi vidjeti bjelokošćanskog napadača na Stamford Bridgeu. Abramović ne želi štediti na Bonyju, kao niti arapski šeici u Cityju. No, čini se da je Chelsea dobio odbijenicu.

"Ništa još nije potpisano, ali točno je da pokušavamo zaključiti preostale detalje. Reći ću vam kada posao bude 100 posto gotov", kazao je Swanseajev menadžer Garry Monk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se ovaj transfer realizira, Bony će postati treći najskuplji afrički nogometaš u povijesti, iza Michaela Essiena i Didiera Drogbe.

Uz to će biti i vlasnik šestog najvećeg zimskog transfera, zajedno s brazilcem Willianom koji je u ljeto 2013. također za 35 milijuna eura iz Anžija prešao u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo