Bolovanje u koje sumnja 'pola' Hrvatske!

shimmer fallback

Dok se stvari u Maksimiru ne srede do kraja, Vahid Halilhodžić je posegnuo za sredstvom koje još uvijek itekako dobro pali u Hrvatskoj - bolovanjem.

11.5.2011.
10:38

Još uvijek aktualni trener Dinama Vahid Halilhodžić cijeli je dan nakon 'vrućeg ponedjeljka' u Maksimiru navodno proležao u krevetu. Na telefon se javio plahim i jedva čujnim glasom.

"Svi misle da se pretvaram, a meni je doktor naredio mirovanje", ispalio je Vaha koji je upoznat sa sumnjama dijela javnosti glede njegova zdravlja.

Podsjetimo, Halilhodžić tvrdi da nije dao otkaz, nego da ga je dobio, što bi značilo da mu Zdravko Mamić mora isplatiti puni iznos ugovora, odnosno još 1,35 milijuna eura. Vaha je u ponedjeljak održao presicu u Maksimiru, izgledao je baš 'pravo zdravo', ali dan poslije...

"Imao sam se želju otići malo odmoriti negdje na more, no dobio sam liječničku zabranu. Moram mirovati, a svi misle da foliram", nastavio je formalno još uvijek aktualni trener Modrih koji je na press konferenciju u ponedjeljak donio čitavi arsenal medicinske dokumentacije.

Izgleda da je provedeno vrijeme u Dinamu za Halilhodžića bilo jako stresno razdoblje koje je ostavilo ozbiljan trag na njegovom zdravlju.

"Sva sreća što sam odmah otišao u bolnicu napraviti pretrage. Zbog predinfarktnog stanja pronašli su mi začepljenje u vratnoj veni. Sad mi ne ostaje ništa nego otići na bolovanje jer moram obaviti još niz pregleda. No, ionako mi nitko neće vjerovati", zaključio je priču o svom zdravlju i prebacio se na teme koja posebno intrigiraju nastavku ove sage:

"Ovo je sve otišlo jako daleko. Postale su bitne samo niske strasti. Sve o čemu se priča su spominjanje majke, džamije, crkve. U mom slučaju s tim prestaje svaki razgovor."

Do mirnog dogovora između sukobljenih strana kako stvari stoje ipak neće doći. Bliži se finale kupa s Varaždinom, a na klupi će umjesto Vahe biti Marijo Tot.

"Imaju moje odvjetnike, s njima se mogu dogovoriti. Što se tiče finalne utakmice Kupa, nitko me nije zvao za savjet i iskreno ne zanima me tko će složiti momčad", dodao je BiH stručnjak.

Ono što je najbitnije u cijeloj priči, dok bolesni Halilhodžić koristi bolovanje, maksimirska uprava ne može angažirati novog trenera zbog važećeg ugovora. I tako će biti do daljnjeg.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201105100106006 arti-201105090433006 arti-201105090541006 arti-201105070057006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali