BOLNO JE BILO OTVARANJE OČIJU: / 'Ima dosta problema, razočarani smo. Kao da smo izgubili...'

Image
Foto: PIXSELL

Reakcije nakon uzbudljive utakmice između Istre i Hajduka u Puli

29.9.2019.
22:52
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u nedjelju su ispustili tri boda i učvršećenje na prvom mjestu HNL-a ispred prvaka Dinama. Istra 1961. je u drugom dijelu uspijela zabiti zan 1:1, potom umalo i za potpuni preokret... Svašta se događalo u posljednjim trenucima susreta... Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Hajdukov trener Damir Burić nakon remija protiv Istre u Puli (1:1) nije baš bio rječit, piše Dalmatinski portal i donosi njegovu izjavu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da", odgovorio je trener "bijelih"

Vjerujem niste nimalo zadovoljni s tim ishodom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne - uslijedio je odgovor", stoji u tekstu Dalmatinskog portala...

"Upravo ste sve rekli, sve štima. Ovo moramo dobro analizirati, ima dosta problema koje moramo srediti. Mi idemo s ove utakmice kao da smo izgubili, nema nikakve radosti u nama, dapače, mi smo jako razočarani", istaknuo je Damir Burić i na presici još dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar prvi dio Hajduka

"Utakmica je bila zanimljiva, mi smo igrali dobro i bili bolji u prvome djelu pa ušli dobro i u drugi dio i onda iz neobjašnjivih razloga prepustili igru Istri i tako ušli u pasivnu fazu. Jednostavno, ovo je bila jako razočaravajuća večer za nas, ovo je za nas nedovoljno i što prije moramo analizirati što se sve dogodilo", kazao je Burić na konferenciji za novinare, dodavši kako nije zadovoljan nastupom njegove momčadi.

'Prethodnih dana očito nismo radili kako treba'

"Nismo odigrali kvalitetno. Prethodnih dana očito nismo radili kako treba, imali smo dvije momčadi, jedna je putovala, druga igrala. Za sve ima neki razlog. Tako to ispadne sad kad analiziram, naći ćemo stvari koje nisu bile predobre, analizirat ćemo to brzo", rekao je Burić, dodavši da je Jakoliš jedan od rijetkih u njegovoj momčadi koji zaslužuje dobru ocjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imao je dosta dobrih akcija, bio je vrlo aktivan'

"Imao je dosta dobrih akcija, bio je vrlo aktivan, kod gola je poveo akciju i bio je stalna opasnost za momčad Istre. On je odigrao dobru utakmicu. U prvom poluvremenu Hajduk je dominirao, bio je siguran. Upravo takvu momčad želim vidjeti svih 90, a ne samo 60 minuta. To nam je zadatak, imamo razloga bit ljuti i neke stvari moramo popraviti", poručio je trener Hajduka.

Ivan Prelec imao razloga za zadovoljstvo

S druge strane, trener Istre 1961 Ivan Prelec imao je razloga za zadovoljstvo, jer je njegova momčad odigrala odlično drugo poluvrijeme i na kraju zasluženo osvojila jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bod je to koji nam puno znači u borbi za ostanak. Čestitam svojim igračima koji se nisu predali i u konačnici došli do izjednačenja", zaključio je Prelec.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo