BIVŠI MODRI POSTAO HIT / Bolje da u Dinamu ne vide ovo. Napustio Maksimir za mizerna dva milijuna eura, a sad Chelsea i United za njega nude 30 milijuna

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U ljeto 2019. godine označen je kao višak i prodan je u Italiju, a mnogi su govorili kako je Dinamo zaradio sasvim pristojnu svotu na njemu

1.4.2022.
17:44
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Gledajući ovako s odmakom, kosovski reprezentativac Amir Rrahmani bio je uvjerljivo najveća Dinamova pogreška kada su u pitanju transferi u modernoj povijesti. Modri su ga 2019. godine prodali, sasvim ispod radara, za 2.1 milijun eura u Veronu i to nakon što je Dinamu uglavnom služio kao katica za sve u obrani.

Iako je stoper, Rrahmani je uglavnom igrao na bočnim pozicijama i uvijek bi bio na granici prve momčadi i klupe. U ljeto 2019. godine označen je kao višak i prodan je u Italiju, a mnogi su govorili kako je Dinamo zaradio sasvim pristojnu svotu na njemu. No, ispostavilo se kako je Rrahmani zapravo vrhunski branič koji, realno, nikada nije dobio šansu zasjati u punom sjaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rrahmani je igrao sjajno u Veroni i na kraju ga je za golemih 14 milijuna eura kupio Napoli. Nakon što je prve tri utakmice za Napoli presijedio na klupi, upao je u prvu postavu i postao standardni član. Odigrao je gotovo sve utakmice ove sezone i trenutno vrijedi 25 milijuna eura, a za sobom je povukao i velik interes velikih europskih klubova.

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Traže ga United, BVB i Chelsea

Naime, kako piše Calcio News, Rrahmanija navodno traže Manchester United, Chelsea i Borussia Dortmund, a Napoli ga nema namjeru pustiti ispod 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najozbiljnije je zainteresiran Manchester United koji reprezentativca Kosova vidi kao idealnog igrača za svoju obranu koja kreće u rekonstrukciju. Na Old Traffordu su navodno oduševljeni Rrahmanijevim liderskim crtama, a privukao ih je i zbog odlične tehnike", piše Calcio News.

Napusti li Rrahmani ovoga ljeta Napoli u transferu vrijednom 30 milijuna eura, moći ćemo svakako reći kako je Kosovar najveći Dinamov propust, možda i svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo