BOLJE DA BILIĆ NITI NE VIDI OVE IZJAVE: / Bivši igrač Liverpoola pokopao Hrvata i njegov rad u nekoliko rečenica

Image
Foto: Profimedia

Bilićev WBA trenutno okupira 18. mjesto ljestvica i ima samo tri boda iz osam utakmica

11.11.2020.
9:50
Profimedia
VOYO logo

Nažalost, hrvatskom treneru i bivšem izborniku, Slavenu Biliću, ove sezone baš i ne ide najbolje u najvišem rangu engleskog nogometa. Senzacionalno je prošle sezone uveo svoj West Bromwich Albion u Premiership, ali očito je kako možda još uvijek nisu dovoljno moćni niti financijski niti igračkim kadrom za borbu s ostalima.

Bilićev WBA trenutno okupira 18. mjesto ljestvica i ima samo tri boda iz osam utakmica, a na kladionicama kotira kao najizgledniji kandidat za otkaz u skorijem razdoblju. Međutim, Bilić tvrdi kako mu u klubu i dalje vjeruju i kako se nije zaboravilo što je napravio prošle sezone, no, pojedini stručnjaci ne slažu se s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Slaven Bilic manager of West Bromwich Albion reacts during the game West Bromwich Albion v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, The Hawthornes, West Bromwich, UK - 8 Nov 2020,Image: 567981384, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Bivši igrač Liverpoola, a danas trener Chris Kirkland, uvjeren je kako će Bilić vrlo brzo dobiti otkaz, a pojasnio je i zašto.

"Uskoro bi mogla biti donesena odluka. Da, Bilić je uveo WBA u Premiership, ali to je sada stvar prošlosti. Vjerujem da će vrlo brzo dobiti otkaz, to je normalno za ovo doba godine", izrekao je Kirkland za FootballFanCast svoje mišljenje, a one se Biliću neće nimalo svidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo