BOGATI VLASNICI CITYJA PRONAŠLI SU NOVI NAČIN DA IZIGRAJU PRAVILA: / Može li im itko stati na kraj?

Image
Foto: AFP

Englezi su pronašli način da pomognu Galatasarayu, a sebi osiguraju poligon za posudbe igrača

15.12.2018.
13:03
AFP
VOYO logo

Manchester City jedan je od dva kluba, uz Paris Saint Germain, koji najviše krše financijski fair play, a nedavno se kroz aferu Football Leaks pokazalo da im je i sama UEFA pomagala u tome. Sada se, ponovno, City nalazi u priči oko kršenja ili barem zaobilaženja zakona.

Naime, uprava Manchester Cityja sklopila je s kolegama iz Galatasaraya dogovor o razmjeni igrača. Galatasaray je trenutno pod sankcijama Europske nogometne organizacije zbog kršenja financijskog fair-playa, a Građani će im ovim dogovorom olakšati da izbjegnu te sankcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izigrali sustav

Prema pisanju turskog Hürriyeta, sporazum podrazumijeva da Manchester City ubuduće u Galatasaray, prema dogovoru, šalje igrače u sklopu posudbi. Turci se nalaze pod embargom pa su ograničeni po pitanju kupovine igrača. Ova odluka pomoći će im da ipak dovode igrače, a indirektno i da ih kupe jer sada City može kupiti igrača i samo ga proslijediti u Tursku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj dogovor stupit će na snagu već u siječnju, a Fatih Terim najavio je niz pojačanja kojima želi Galatasaray napraviti konkurentnim u Europa ligi. Kako kaže, Pep Guardiola će sastaviti listu igrača, a oni će ju potvrditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo