Evo ga! Split je već okrenuo leđa bogatim Amerikancima?!

Nakon što su se pojavili Amerikanci, u Splitu je nastala prava drama.

28.6.2013.
10:16
VOYO logo

Svima u klubu se ta ideja sviđa, pogotovo predsjedniku Marinu Brbiću, koji bi na taj način definitivno spasio Hajduk od propasti. Ideja se sviđa i Gradskom vijeću, koje bi vrlo rado prodalo nešto od onih 50-ak posto dionica koje Grad posjeduje u Hajduku, no pobunila se Torcida. I tu dolazimo no najvećeg problema.

Najvjerniji navijači Hajduka protiv su ideje da Amerikanci zagospodare klubom. Pripadnici Torcide na svom su profilu na Facebooku jasno poručili što misle o svemu i što su kadri napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikome nije čudno da se 'ulagači' pojavljuju baš sada kad se klub stabilizira i rješava ogromnih dugova naslijeđenih od starih uprava u kojima je sjedio i 'maFio'. Nikome nije čudno da je pokretač svega toga Mamićev prijatelj i suradnik?

Hajduk je preživio puno teža razdoblja, preživjet će i ovo, a onda ćete svi vi što biste ga sad prodali od srama buljiti u pod i shvatiti koliko ste žalosni. Hajduk nikad nije išao linijom manjeg otpora, jer da je, onda bi sad igrao u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se nas tiče, spremni smo za rat 100 posto, mobilizacija i otpor do kraja, Hajduk je moj, tvoj i naš, nikad njihov.

Titule su bitne, ideali su daleko bitniji!!!", stoji u zaključku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da nas čeka još jedna sapunica, a mjesto radnje će ponovno biti Split.

Kapetan Hajduka Mario Maloča mogao bi bijeli dres zamijeniti onim Bešiktaševim. Turski mediji tvrde da će dovođenje Maloče biti prvi potez Slavena Bilića otkako je stigao u turski klub. Hajduk bi pak za Maloču trebao dobiti do dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se čaka što će biti s Maločom, Mirko Oremuš je već u četvrtak napustio slovenske pripreme i krenuo ponovno put Izraela, i to na posudbu u Bnei Sahnin, 12. klub izraelskog prvenstva.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo