BOBANA UHVATILA KAMERA U NEZGODNOM TRENUTKU: / Jeste li ikada vidjeli legendarnog Vatrenog u ovakvom izdanju?

Image

Boban je susret protiv Genoe pratio s tribine u društvu Paola Maldinija

7.10.2019.
10:32
VOYO logo

Nogometaši Milana pobijedili su u 7. kolu Serie A u gostima kod Genoe s 2-1 i tako prekinuli seriju od tri poraza zaredom. Povela je Genoa golom Danca Lasse Schonea u 41. minuti, no Milan već početkom drugog dijela dolazi do preokreta. Prvo je u 51. minuti iz solo akcije pogodio Theo Hernandez, a u 57. minuti igrač Genoe Davide Biraschi skrivio je penal koji je u gol pretvorio Franck Kessie. Bila je to jako teška utakmica za Milan i još je k tome vratar Reina morao spašavati stvar obranom s bijele točke u sudačkoj nadonkadi.

Da je Milan u velikoj krizi to već zna cijeli svijet. Trenutno su na 11. mjestu Serie A s tek devet bodova nakon sedam kola, a iako su sada slavili, igra im nije ništa bolja niti djeluju kao da bi mogli konkurirati za vrh ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia

Profimedia,

Izgubio živce

Cijelu tu situaciju, sada već očito uz dosta nervoze, prati i Zvonimir Boban, glavni operativac Milana. Boban je susret protiv Genoe pratio s tribine u društvu Paola Maldinija, a u jednom trenutku je u potpunosti izgubio živce i počeo s Maldinijem nešto komentirati. Mahao je rukama i nešto mu nervozno dobacivao, a sve je snimila jedna od kamera na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo