BOBAN SPREMIO ODGOVOR BIVŠEM ŠEFU: / Kad vidi što namjerava napraviti požalit će što mu je dao otkaz

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Optužio gb je da mu je radio iza leđa pa je ostao bez posla

21.4.2020.
12:50
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

Spor između Milana i ZvonimiraBobana mogao bi završiti an sudu, tvrdi talijanski Tuttosport. Kao što je poznato legendarni hrvatski nogometaš prošlog je mjeseca dobio otkaz nakon intervju za Gazzettu dello Sport u kojem je optužio izvršnog direktora Ivana Gazidisa da mu je radio iza leđa na dovođenju njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnicka. Gazidis je navodno Nijemcu ponudio da od iduće sezone dobije punu kontrolu nad klubom sa San Sira.

To znači da bi izravno sudjelovao u kupovini, prodaji, skautiranju i treniranju nogometaša što znači da bi Bobanova i Maldinijeva uloga u klubu bila marginalizirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam niti upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”, rekao je Boban nakon čega je dobio otkaz.

Image
Foto: Profimedia

ESCLUSIVA MILAN - 19 Gennaio 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese Nella foto: Zvominir Boban , Ante Rebic a fine gara

EXCLUSIVE MILAN - january 19 , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese In the pic: Zvominir Boban , Ante Rebic celebrates winning the match, Image: 493588276, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Spada / LaPresse / Profimedia

Prema Tuttosportu Boban ne prihvaća da je zbog toga mogao dobiti otkaz te bi mogao na sudu tražiti pravdu. Također, smatraju da bi Rossoneri mogli snositi posljedice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani pišu kako legendarni kapetan misli da je Gazidis počinio veći prekršaj kada je pregovarao iza njegovih leđa s Rangnickom nego što je to njegov napad na njega u intervjuu za Gazzettu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo