BOBAN PORAZIO MIHAJLOVIĆA: / Kako je legendarni Hrvat upropastio srpskom treneru posao desetljeća

Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia

Pokušao je trener Bologne, Siniša Mihajlović, nagovarati Ibrahimovića da dođe k njemu, ali...

4.12.2019.
13:19
Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati najuglednijem talijanskom sportskom listu, Gazzetti dello Sport, Milan će vrlo vjerojatno biti sljedeća destinacija za legendarnog švedskog napadača bosanskih korijena Zlatana Ibrahimovića. Ibrahimović je nedavno po isteku ugovora napustio MLS i trenutno je u fazi pronalaska idealne destinacije za mogući slavan završetak svoje nogometne karijere.

Koketirao je Ibrahimović s brojnim klubovima posljednje vrijeme, kako s Manchester Unitedom tako i s Napolijem, ali na kraju se najbliže dovodio u kontekst s Bolognom i bivšim mu klubom Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je nakon svih silnih spekulacija za talijansko izdanje GQ izjavio kako uskoro stiže u Italiju te kako će pojačati klub koji "opet mora početi pobjeđivati i iznova ispisati vlastitu povijest i koji očekuju veliki izazovi".

Image
Foto: Mark Ralston / AFP / Profimedia
Image
Foto: Mark Ralston / AFP / Profimedia

Zlatan Ibrahimovic from LA Galaxy reacts from the bench during their Major League Soccer (MLS) game against Sporting Kansas City at the StarHub Center in Los Angeles, California, on April 08, 2018. Sporting Kansas City went on to win 2-0., Image: 368066680, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Re eas e: no, Credit line: Profimedia

Boban ili Siniša?

Gazzetta dello Sport je između redaka pročitala kako je riječ o Milanu, što i nije tako teško jer malo je takvih klubova trenutno u Serie A, a da su visokog profila. Ibrahimović je najveći dio karijere proveo u Milanu, dvije godine igrao je u Milanu i ranije tri u Interu, a njegova se obitelj u modnoj prijestolnici navodno osjeća najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao je trener Bologne, Siniša Mihajlović, nagovarati Ibrahimovića da dođe k njemu, ali čini se kako je tu bitku dobio Zvonimir Boban.

"Sastanak Zvonimira Bobana s Minom Raiolom očito je pomogao više nego stalni pozivi Siniše Mihajlovića, koji Ibru svakodnevno telefonski nagovara da mu se pridruži u Bologni", pišu to Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo