BOATENGOV AUTOGOL KARIJERE: / Upitan je za ime najboljeg igrača s kojim je igrao i zakucao je loptu u svoju mrežu

Image
Foto: AFP

Vjerojatno to smatra točnim, no teško da bi ovim odgovorom pronašao posao u diplomaciji

27.3.2019.
14:57
AFP
VOYO logo

Na pitanje tko je najbolji nogometaš s kojim je dijelio svlačionicu Kevin-Prince Boateng dao je odgovor koji možda i smatra točnim, ali koji vjerojatno neće najbolje 'sjesti' barem jednom igraču s kojim trenutačno igra u Barceloni.

Lionela Messija mnogi smatraju najboljim u ovom trenutku, jednako tako, mnogi su spremni otići i nekoliko koraka dalje i reći da nikad nije postojao bolji nogometaš od Argentinca koji cijelu karijeru igra za Barcelonu, no za Boatenga je najbolji suigrač kojeg je imao - Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao je i lukavije odgovoriti

Sa švedskim napadačem Boateng je dijelio svlačionicu Milana u sezoni 2010/11 u kojoj je osvojen naslov talijanskih prvaka i premda Ibrahimović, i sam nekoć Barcin napadač, svakako (je) spada(o) među elitu, peterostruki osvajač Ballon d'Ora s kojim danas dijeli svlačionicu iz nekoliko je razloga logičniji odgovor kojeg je u tom trenutku mogao dati. Ako ni zbog čega drugoga onda zbog kluba u kojem trenutačno igra. Ili možda uistinu misli i da je on sam najbolji nogometaš svijeta svih vremena, što je uz smijeh i odgovorio na direktan upit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo