BLIZU SMO SENZACIJE KOJA BI POTRESLA SVIJET NOGOMETA: / Posrnuli div klupu nudi jednom od najboljih trenera u povijesti

Image
Foto: AFP

Klupu talijanskog diva mogao bi preuzeti legendarni trener Arsenala

26.10.2018.
16:31
AFP
VOYO logo

Sprema se promjena na San Siru, ali ne kao dosad u uredima, već u svlačionici. Prema pisanju talijanskih medija vodstvo kluba želi Francuza Arsena Wengera za novog trenera. Otvara se nova prilika i možda bi ovo mogao biti njegov posljednji veliki posao.

Milan je u četvrtak izgubio na svom travnjaku od Real Betisa 1-2 u susretu 3. kola F skupine Europske lige što je drugi uzastopni poraz "Rossonera" nakon nedavnog ligaškog poraza od Intera. Milan je u prvenstvu tek na 12. mjestu, dok je u Europskoj ligi na drugom mjestu svoje skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika za posljednji pravi posao

On je ljetos napustio Arsenal poslije 22 godine te je od tada bez posla. Ranije se spominjalo da bi mogao postati sportski direktor PSG-a, a njegovo ime dovodilo se i u vezu s Fenerbahčeom. U nekoliko navrata Wengera je htio i Real Madrid, ali on je odbijao ponude zbog vjernosti Arsenalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju 'La Repubblice' sve je izglednije kako će Gennaro Gattuso dobiti otkaz, a kao novi trener najglasnije se spominje 69-godišnji francuski stručnjak. Wenger je posljednje 22 godine vodio Arsenal, a klupu 'topnika' napustio je na koncu prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo