Blijedi Jurčićev Dinamo zaradio zvižduke BBB-a!

U gradskom debiju, blijedi Dinamo pobijedio je Zagreb pogotkom Fatosa Beqiraja, koji je mrežu Vidakovića zatresao već u 8. minuti. Asistent za gol bio je bivši igrač Pjesnika Ivan Krstanović.

5.11.2011.
23:11
VOYO logo

Sve što će Modri pamtiti iz ovog susreta bit će nova tri boda. Momčad Krune Jurčića odigrala je slabu partiju protiv hrabrog i napadački orijentiranog Zagreba.

Dinamo je sjajno otvorio susret, Krstanović je prošao pored Pelaića, poslužio Beqiraja koji se dobro snašao u kaznenom prostoru gostiju i pored vratara Vidakovića pogadio mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, već u 18. minuti loše vijesti za Dinamo, ali i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči utakmica dodatnih kvalifikacija s Turskom. Teren je vidno šepajući, zbog ozljede mišića zadnje lože, napustio Šime Vrsaljko. Umjesto njega u igru je ušao Ivan Tomečak.

Dinamo je nastavio s jalovom dominacijom. Sve se svodilo na individualne pokušaje Beqiraja, Krstanovića i mladog Kovačića čije je udarce vješto krotio raspoloženi Vidaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je i Zagreb svojih prilika, posebno preko Frljužeca koji je u drugom dijelu držao Kelavu budnim. Blijeda partija Jurčićevih nogometaša na kraju susreta nagrađena je zviždukom navijača s tribina koji ovakvom igrom Dinama nikako ne mogu biti zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo