BLANKA VLAŠIĆ O DALIĆEVIM ZAHVALAMA BOGU: / 'Drago mi je kad se netko zahvali Onome tko je stvarno zaslužan za uspjeh'

Image

Oglasila se i Blanka Vlašić

12.7.2018.
15:59
VOYO logo

Nakon pobjede naših reprezentativaca u Rusiji i ulaska u finale Svjetskoga nogometnog prvenstva, atletičarka Blanka Vlašić istaknula je u emisiji Hrvatskoga katoličkog radija da ove dane doživljava posebno emotivno.

Cijeni zajedništvo

"Baš kao da sam s njima. Bio je gotovo isti osjećaj kao da sam ja skakala. Ne da se opisati kad braniš boje svoje zemlje. Jako je teško to izreći. Ovo zajedništvo koje se osjeća bilo je definitivno 12-ti igrač na terenu. Jedno srce koje kuca za pobjedu. Igrači to osjećaju. Mi osjećamo tu želju navijača da budemo dobri i to nas nosi", rekla je Blanka Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bog je zapravo zaslužan

Komentirala je i izbornika Zlatka Dalića, koji u svakoj izjavi zahvaljuje Bogu i oslanja se na njegovu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Provodi se jedna evangelizacija, koja je jako moćna u ovom trenutku za cijelu Hrvatsku. Meni je drago svaki put kada neki sportaš, neka javna osoba u trenutku najvećeg uspjeha kaže zapravo tko je zaslužan. Zapravo se sam Gospodin proslavlja kroz njih, i to mi uvijek razgali srce. Jer, Gospodin voli ponizna srca.", istaknula je Blanka.

Zahvale Gospi

"Nama sportašima inače je ego veliki problem. Mi smo navikli da nas dižu na pijedestale i da nam se klanjaju, a to je zapravo nešto što vodi u propast. I onda kad vidim tako nešto, kad vidim da igrači i izbornik zahvaljuju Bogu onda mi stvarno srce bude veće… Mi smo sinoć cijela ekipa, nakon što smo pobijedili, izmolili deseticu krunice zahvale Gospi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tim trenucima euforije, kad se sjetiš zbog koga i zašto… i ponizno zahvališ… To su stvarno posebni trenuci. Ja sam sretna što naše igrače i izbornika nije strah svjedočiti javno", zaključila je naša atletičarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo