BJELICU SU PITALI ZA MAMIĆA, ODGOVOR JE URNEBESAN: / Komentirao svoju objavu na Instagramu i ispalio - 'Ne znam smijem li išta reći...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mamić je rekao da Bjelica svojim izjavama pokušava destabilizirati klub, a ovaj mu je odgovorio objavom na Instagramu

23.9.2020.
15:01
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener Osijeka i donedavni strateg Dinama, Nenad Bjelica, održao je medijsku konferenciju povodom predstavljanja novog igrača Damjana Bohara, a usput je odgovarao i na novinarska pitanja. Bjelica se ovih dana prepucava preko medija i društvenih mreža s bivšim klubom, a puno je reakcija javnosti izazvala izjava Zorana Mamića.

Mamić je rekao da Bjelica svojim izjavama pokušava destabilizirati klub, a ovaj mu je odgovorio objavom na Instagramu, to jest, porukom - "Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

19.09.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 05. kolo, GNK Dinamo - NK Slaven Belupo. Trener Dinama Zoran Mamic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pitali su Bjelicu, stoga, na konferenciji odnosi li se ta poruka na Instagramu na Mamića i Dinamo, a on je imao spreman odgovor.

"Meni je u Dinamu bilo lijepo, pamtim samo lijepe trenutke. Nema to poruka nikakve veze s ljudima iz Dinama. Imam jako puno prijatelja u Dinamu. Ako smijem uopće išta reći u Dinamu, ako mi je dozvoljeno. Izgleda da živimo u diktaturi i da se smije reći samo što neko želi čuti. Objava? To je jedna poučna objava za svakog čovjeka. Gledam svoja posla, u ovom slučaju samo na Osijek. Svakodnevno radim na sebi, svojim igračima i Osijeku", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo