BJELICA PROKOMENTIRAO ŽDRIJEB I PORUČIO: / 'Nismo dobili idealnog protivnika, možda su oni i lagani favoriti!'

Image
Foto: PIXSELL

'Ekipa koja je ispala iz Lige prvaka u Europsku ligu zaslužuje apsolutni respekt'

17.12.2018.
14:17
PIXSELL
VOYO logo

Prve dvije kuglice koje su bile izvučene tijekom ždrijeba šesnaestine finala Europske nogometne lige spojile su Viktoriju Plzen i zagrebački Dinamo. Trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica ishod ždrijeba prokomentirao je kao 'moglo je i bolje, ali i moglo je i gore' jasno dajući do znanja da momčad koja je u Ligi prvaka u skupini s Real Madridom, Romom i CSKA uzela sedam bodova nije baš 'mačji kašalj'.

Image
DINAMO SAZNAO TKO MU JE SLJEDEĆA EUROPSKA PREPREKA: /

Hrvatski prvak izbjegao najteže opcije, no neće biti lako

Image
DINAMO SAZNAO TKO MU JE SLJEDEĆA EUROPSKA PREPREKA: /

Hrvatski prvak izbjegao najteže opcije, no neće biti lako

"Ekipa koja je ispala iz Lige prvaka u Europsku ligu zaslužuje apsolutni respekt. Iskreno, malo znam o Viktoriji, ima dosta čeških igrača. Mislim da šanse postoje, ali možda su oni lagani favoriti. U svakom slučaju, imamo svoje šanse i vjerujem da možemo proći", prenosi tportal.hr riječi stratega maksimirske momčadi koji dodaje i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak protivnik

"Težak protivnik koji je ove sezone pobijedio Romu i CSKA, uzeo sedam bodova u Ligi prvaka. Idealan protivnik svakako - nije! Za naše navijače će biti atraktivan u tom smislu da mogu otići u gostovanje, a onda u uzvratu očekujemo pun Maksimir. Možemo se nositi s njima. Ovo je protivnik koji se može proći, naravno trebat će u sljedeća dva mjeseca puno rada i truda da bi ih uspjeli pobijediti.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imat ćemo dva mjeseca za upoznavanje... Sigurno će se i oni dobro pripremiti za ove utakmice i njima je, kao i nama, završilo prvenstvo. S prvenstvom nastavljaju tjedan dana kasnije od nas pa ih nećemo imati previše prilika vidjeti na djelu. Pogledat ćemo što rade na pripremama kako bi dobili što više informacija", nastavio je Bjelica dodavši da ne zna mnogo o treneru češke momčadi.

Momčad na okupu

U pitanju je Pavel Vrba, bivši izbornik češke izabrane vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam previše o njemu. Čim je došao u konkurenciji Slavije, Sparte..., do naslova prvaka sigurno je da radi jako dobar posao. Na tome mu čestitam, a nadam se da će nakon naše dvije utakmice on morati čestitati meni", izrazio je Bjelica želju i osvrnuo se na nadolazeći siječanjski prijelazni rok nogometaša:

"Iskreno, nemam nikakvih posebnih želja. Ne razmišljam o dovođenju nikoga. Već sam rekao, ako netko i slučajno ode, dobro smo pokriveni na svim pozicijama. Najveće bi pojačanje bilo to da ova momčad ostane na okupu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

The screen showing the fixtures is displayed after the draw for the round of 32 of the UEFA Europa League football tournament at the UEFA headquarters in Nyon on December 17, 2018. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo