BJELICA OTKRIO VELIKI PROBLEM ZA DINAMO UOČI UZVRATA U IZRAELU: / Ostali su bez jednog od najtalentiranijih igrača

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je u jutarnjim satima otputovao prema Izraelu na uzvratni ogled s Hapoelom

30.7.2018.
13:21
PIXSELL
VOYO logo

"Znamo da nas čeka još 90 minuta, još jedna ozbiljna utakmica u kojoj moramo od prve do zadnje minute biti agresivni. Evo,. u zadnjih šest-sedam dana smo vidjeli na vlastitom primjeru kako to izgleda kada uđemo maksimalno, a kako kada ne uđemo dobro u utakmicu. Moramo biti oprezni, dati sve od sebe kako bi i u utorak odigrali kvalitetnih 90 minuta", rekao je Nenad Bjelica u zagrebačkoj zračnoj luci, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sastav? U svaku utakmicu ulazim s najjačim sastavom u datom trenutku. Svi ovi igrači zbog nečega su u Dinamu, svatko od njih mora iskoristiti priliku kada je i dobije. Imamo velik kadar, čak 32 igrača, a svaki dan te dečke sve bolje upoznajem. Pa i kroz utakmice."

Veliki optimist

"Moramo biti optimistični, ne samo zbog rezultata iz prve utakmice, već i zbog naše igre iz tog dvoboja. Opet, svjesni smo kako taj rezultat nije realan odnos snaga, znamo koliku kvalitetu Hapoel ima pogotovo u ofenzivnom dijelu igre. Tamo nas čeka vruć stadion, 15-ak tisuća domaćih navijača i teški vremenski uvjeti, mi moramo biti spremni.", naglasio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrački kadar

"I dalje zbog ozljeda s nama ovdje nisu Šitum, Benković i Kadzior, a na jučerašnjem treningu se ozlijedio Majer koji također nije krenuo prema Izraelu. On je ostao u Zagrebu kako bi odradio terapije, vjerujemo i odmah bio spreman za nadolazeće izazove. Odlazak Ademija? On je jedan od naših ključnih igrača, pa i kapetan Dinama. Trebamo vidjet u razgovoru s njim kakve su njegove želje i razmišljanja, želi li ostati ovdje. Osobno imam dojam da želi", završio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo