BJELICA GA KAZNIO, A ON BI MOGAO OZBILJNO PROFITIRATI: / Za igranje u drugoj HNL mogao bi zaraditi preko 6 milijuna kuna

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Odmah nakon utakmice s Rudešom trener Modrih poslao je jasnu poruku nakon koje nije dugo trebalo čekati reakciju

30.7.2018.
9:24
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

“Da bismo znali tko je za Dinamo, a tko nije, moramo im dati šansu. Ako se bojim dati šansu igračima Dinama u jednoj ovakvoj utakmici, koju poruku šaljemo tim igračima? Na njima je da se dokažu i pokažu da imaju mjesto u Dinamu. Ovako im pokazujem koliko ih cijenim i poštujem kao igrače, bit će ih koji će to znati vratiti, a bit će i onih koji neće.

A, ti koji neće to znati vratiti, onda niti neće biti u Dinamu. Neću o pojedincima. Na stup srama neću stavljati nijednoga igrača”, izjavio je nakon teško izborenih 1-1 protiv Rudeša u 1. kolu nove sezone hrvatskog nogometnog prvenstva Dinamov trener Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbacio ga iz momčadi

Dan kasnije povukao je potez i iz kruga prve momčadi udaljio Čeha Jana Lecjaksa što će reći da lijevi bek više neće niti igrati niti trenirati s prvom momčadi hrvatskog prvaka. Dinamo je početkom srpnja 2017. godine Young Boysima za Jana Lecjaksa platio 500 tisuća eura. Ipak, čini se kako je bivši lijevi bek Viktorije Plzen, Anderlechta i Valerenge propala Dinamova investicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije godine ugovora

Jan Lecjaks ima još dvije godine važeći ugovor s Modrima vrijedan 450 tisuća eura po sezoni, a odšteta za Čeha iznosi milijun i pol eura, što znači da je lijevi bek daleko najskuplji igrač Druge HNL. Kako Čeh ima još dvije godine ugovora to bi značilo da bez problema može igrati u drugoj momčadi i pritom inkasirati 900 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo