NIJE LOŠE... / Bjelica će dobiti ogroman novac nakon otkaza u Turskoj: Teško je povjerovati koliko je zaradio po utakmici

Image
Foto: Profimedia

Bjelica nije uspio opravdati povjerenje klupskih čelnika

12.10.2023.
10:21
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski strateg Nenad Bjelica prošlog vikenda dobio je otkaz u turskom nogometnom prvoligašu Trabzonsporu, objavili su tamošnji mediji. Bio je to "sporazumni raskid ugovora", a dogodio se dan nakon što je Trabzonspor upisao četvrti prvenstveni poraz ove sezone.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada od 20.00 samo na stream platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je Trabzonspor u gostima, u dvoboju 8. kola turske Superlig, poražen kod Adane Demirspor s 0-1. Trenutačno je Trabzonspor peti na ljestvici te ima četiri pobjede i četiri poraza.

Bjelica je tako na ovom poslu izdržao nešto manje od pola godine. U turski klub je došao pred kraj prošle sezone, a iza sebe ostavlja trojicu hrvatskih nogometaša u klubu, Mislava Oršića, Tonia Teklića i Filipa Benkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Turski mediji navode kako su čelnici kluba odmah nakon ligaškog poraza u petak održali sastanak na kojem su jednoglasno odlučili da mora doći do promjene na trenerskoj poziciji.

Bjelica je s Trabzonsporom imao dvogodišnji ugovor i navodno je od kluba nakon raskida tražio isplatu svih primanja do kraja, ali su se uspjeli da mu ispate plaće do kraja ove szone, što je ukupno 1.6 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, turski mediji su izračunati koliko je Bjelica bio plaćen po utakmici - čak 200.000 eura.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo