Vatrenima prijeti težak potop protiv Messija i društva!

6.11.2014.
11:15
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker dogovorio je prijateljsku utakmicu protiv Argentine koja je na rasporedu 12. studenoga u Londonu. No, Kovaču nimalo ne odgovara jaki test protiv svjetskih doprvaka jer samo četiri dana kasnije Vatreni gostuju u Italiji kod najjačeg suparnika u kvalifikacijama.

Zbog toga je hrvatski izbornik odlučio na Argentince poslati B momčad u kojoj su devetorica igrača iz HNL-a, između ostaloga Marko Rog iz Splita, Marin Leovac i Marko Lešković iz Rijeke, Duje Čop iz Dinama, a priliku će dobiti i povratnici u nacionalnu vrstu Milan Badelj i Nikola Kalinić. Sada se nameće pitanje kako će se takva reprezentacija suprotstaviti Gaučima u najjačem mogućem izdanju, s Messijem, Di Marijom, Agüerom i što će na sve reći Šuker koji je inzistirao na ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4NnFdrOnYDM

A dok B momčad bude u Londonu, Modrić, Rakitić, Srna i društvo će u Zagrebu čekati ogled na San Siru. Hrvatska i Italija, podsjećamo, u skupini H imaju maksimalnih devet bodova nakon tri odigrana kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Ivan Strinić (Dnjipro), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Hrvoje Milić (Rostov), Tin Jedvaj (Bayer), Marin Leovac (Rijeka), Marko Lešković (Rijeka), Ivan Tomečak (Rijeka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni igrači: Mateo Kovačić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Alen Halilović (Barcelona B), Mato Jajalo (Rijeka), Domagoj Antolić (Dinamo), Marko Rog (Split)

Napadači: Nikola Kalinić (Dnipro), Ante Rebić (RB Leipzig), Duje Čop (Dinamo), Anas Sharbini (Rijeka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogled u Milanu na pripremama u Zagrebu čekat će još Danijel Subašić (Monaco), Darijo Srna (Šahtar), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Liverpool), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Ivan Perišić (Wolfsburg), Marcelo Brozović (Dinamo), Ivica Olić (Wolfsburg), Mario Mandžukić (Atletico Madrid) i Andrej Kramarić (Rijeka).

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo